Усі жінки Михайла Поплавського, хто його дружини та скільки у нього дітей: таємниці життя “співаючого ректора”

"Співаючий ректор" Михайло Поплавський ніколи не приховував свою пристрасть до протилежної статі, особливо молоденьких студенток. Скільки у Поплавського було дружин та скільки у нього позашлюбних дітей, читайте далі у матеріалі.

Офіційно Михайло Михайлович був одружений двічі. З першою дружиною Людмилою він прожив недовго, лише 1,5 року. Жінка працювала медсестрою у селі, де тоді жили молодята. Поплавський заявив дружині про свій намір виїжджати із села та вступати до університету культури. Жінка поставила Михайла перед вибором: чи вона, чи університет. Поплавський вибрав друге. Дітей у недовгому шлюбі не було.

Зі своєю другою дружиною, яку теж звали Людмилою, співочий ректор прожив майже 30 років. У шлюбі у них народився син Олександр, котрий зараз є відомим підприємцем.

Як виглядають син, онук та невістка Михайла Поплавського
Як виглядають син, онук та невістка Михайла Поплавського

Розлучилося подружжя у 2009 році, офіційної причини розлучення вони не називали, проте ходять чутки, що причиною розбрату стала молода коханка Поплавського, з якою його неодноразово помічали папараці.

Нині Поплавському 72 роки, і він холостяк. Чоловік не приховує своєї пристрасті до молоденьких студенток і любить похвалитися в інтерв’ю, що веде активне статеве життя.

Нещодавно Михайло Поплавський дав відверте інтерв’ю Дмитру Гордону, де відповів на найцікавіші й делікатні питання.

На запитання, скільки має дітей, Михайло Михайлович відповів, що офіційно має одну дитину. На запитання, скільки у нього неофіційний дітей, артист відповів:

Двоє на мене схожі, інші на мам.

Судячи з цих слів, можна припустити, що окрім сина Олександра у Поплавського ще щонайменше четверо дітей.

Знаючи особливу пристрасть Поплавського до молодих студенток, Гордон запитав артиста, скільки студенток від нього народило дітей.

Я хочу сказати, що відповідь на це питання історія замовчує, хоча багато студенток хотіли від мене дитину. Діти Поплавського мають жити не бідно. Довелося їх заспокоїти, купити квартиру

, – сказав Поплавський, підтверджуючи наявність позашлюбних дітей.

Дмитро Гордон уточнив у співаючого ректора, чи він визнає всіх своїх позашлюбних дітей, на що Поплавський відповів позитивно. Михайло Михайлович запевняє, що визнає всіх своїх дітей та з усіма спілкується.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.