Скільки років насправді разом Таюне і Олег Винник: таємне подружжя показало архівне фото до популярності

Пара повелителя вовчиць та його бек-вокалістки – одна з найбільш обговорюваних в українському шоу-бізнесі. Причиною тому їхня скритність. То скільки ж насправді років разом Олег Винник і Таюне?

Олег Винник донедавна носив звання улюбленця всіх українок. Його романтичні пісні, пронизливий погляд і біляве волосся не залишили байдужими серця українських жінок. Треба сказати, що протягом усієї своєї кар’єри співак справді підтримував цей образ, приховуючи таємниці особистого життя та офіційно залишаючись неодруженим. Однак по мережі давно ходять чутки про те, що його серце заполонила жінка на ім’я Таїсія Сватко. Фанатам вона знайома як бек-вокалістка Таюне.

Олег Винник та Таюне
Скільки років насправді разом Таюне і Олег Винник

Скільки років насправді разом Олег Винник і Таюне

Журналісти з’ясували, що у дев’яностих Винник і Таюне одружилися, запросивши на весілля всіх сусідів по селу. Познайомилися вони завдяки навчанню у музичному училищі у місті Канів. Знайшлися у відкритому доступі навіть спільні знімки ще молодих коханих.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Скільки років насправді разом Таюне і Олег Винник

Очевидно, Олег і Таїсія разом вже понад 30 років, тому шансів у шанувальниць зачарувати головного вовка країни практично немає.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Скільки років насправді разом Таюне та Олег Винник

Втім, через його зникнення з поля зору під час війни в Україні, кількість вірних вовчиць Винника значно скоротилася, адже він втілював образ ідеалу чоловіка – сильний, хоробрий, романтичний та незалежний. Такий обов’язково мав піти на фронт, тоді як артист виїхав до Німеччини та особисто не виходить на зв’язок із фанатками. Замість Олега ясність у ситуацію внесла його представниця, яка заявила про проблеми у нього зі здоров’ям, якими він за кордоном і займається.

Все, що відомо про зникнення та хворобу Олега Винника дивіться у нашому відео:

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.