Померла Олівія Ньютон-Джон з “Бріоліна”: кіношна любов Джона Траволти не змогла подолати хворобу

8 серпня 2022 року померла Олівія Ньютон-Джон, відома за головною роллю в мюзиклі "Бріолін" з Джоном Траволтою. У покійної артистки є іменна зірка на Алеї Слави у Голлівуді.

8 серпня стало відомо про смерть австралійської співачки та актриси Олівії Ньютон-Джон у віці 73 років. Про втрату у своєму Інстаграм-профілі повідомив її чоловік Джон Істерлінг, який став удівцем. Чоловік написав, що його дружина мирно померла на власному ранчо в Каліфорнії серед улюблених людей.

Життя Олівії забрала тяжка хвороба – рак молочної залози. Вперше їй його діагностували ще 30 років тому. Дивним збігом у Мережі вважають те, що від такого ж виду онкології померли дві дружини Джона Траволти, з яким Ньютон-Джон грала закохану пару в Бріоліні.

Коротка біографія Олівії Ньютон-Джон, яка померла від раку

Олівія народилася 1948 року в Англії. У дитинстві сім’я забрала її до Австралії. У 16 років Ньютон-Джон заснувала гурт із однокласницями, і вони обійшли суперників у місцевому конкурсі молодих виконавців. Після повернення до Великої Британії її кар’єра злетіла.

1971-го починаюча зірка випустила свою першу пісню, яка потрапила до австралійських чартів. Незабаром Олівія представляла Англію на “Євробаченні”, а 1978-го разом із Джоном Траволтою зіграла у мюзиклі “Бріолін”. Цей проект приніс їй номінацію на “Золотий глобус”.

Померла Олівія Ньютон-Джон із Бріоліна
Померла Олівія Ньютон-Джон з Бріоліна

1992-го Ньютон-Джонс вперше діагностували рак грудей, його вона успішно поборола, але 2013-го трапився рецидив. Цього разу артистка знову виборола свій шанс на життя, а 2017-го стало відомо, що хвороба повернулася, і вже в останній четвертій стадії з метастазами у кістках. Остання боротьба тривала 5 років і закінчилася смертю Олівії.

Нагадаємо, у липні 2022-го від раку померла українська актриса та телеведуча Руслана Писанка.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.