Онук-чеченець, онучка-американка, а діти від сурогатної матері: які сімейні таємниці приховувала Алла Пугачова

Алла Пугачова - одна з найвідоміших жінок свого часу. Ця співачка відома не лише російській аудиторії, яку завжди цікавило її особисте життя.

Алла Борисівна Пугачова — мати двох дітей. Старшу доньку Христину Орбакайте артистка народила у шлюбі зі своїм першим чоловіком Миколасом Орбакасом у 1971 році. Вона пішла стопами матері і сьогодні є досить відомою артисткою російської естради. Христина була і залишається єдиною дитиною, яку Пугачова народила природним шляхом та самостійно. Молодших дітей-двійнят Лізу та Гаррі їм з Максимом Галкіним подарувала сурогатна мати.

Хто претендує на спадщину Алли Пугачової
Хто претендує на спадщину Алли Пугачової

Окрім дітей, у Примадонни також є онуки. Старший Микита Пресняков народився у столиці Великобританії Лондоні. Микита будує музичну кар’єру. Середній Дені Байсаров – наполовину чеченець. Його батько Руслан Байсаров родом із Чечні, розлучився з Христиною, коли Дені був зовсім маленьким, мирно розійтися не вдалося — чоловік влаштував колишній війну за дитину. Зараз Дені дорослий, веде свій бізнес у сфері організації підприємств та входить до списку 200 найбагатших людей росії.

Молодша і поки що єдина онучка Алли Борисівни Клавдія — громадянка Америки. Дівчинка народилася в США, там же живе та ходить до школи.

Серед спадкоємців Пугачової росіян майже немає
Серед спадкоємців Пугачової чистих росіян майже немає

Спадкоємців у Примадонни чимало, і всі вони претендують на заміський будинок-замок, в якому до недавнього часу Пугачова жила з Галкіним та двійнятами. Виїхали вони звідти з початком російської війни проти України, продемонструвавши таким чином свою позицію щодо цього.

Ходило багато чуток про долю замку — нібито його конфіскували, проте нещодавно стало відомо, що в ньому господарює старший онук Алли Микита Пресняков. Молодий чоловік облаштувався без проблем, адже в особняку шість поверхів та двадцять порожніх кімнат.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.