Дорофєєва залишилася біля розбитого корита, зрадивши Дантесу з Кацуріним: кому дістався будинок екс-подружжя

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були однією з найкрасивіших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Новина про їхнє розлучення стала справжнім потрясінням для шанувальників зіркового сімейства.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом близько 10 років, з яких 7 років у шлюбі. Здавалося, їхній союз на все життя. Вони демонстрували свої почуття на публіку, говорили про кохання та плани завести дітей. Однак у березні цього року подружжя зробило несподівану заяву та оголосило про розлучення. Надя та Вова не стали називати причину розставання, проте їхні шанувальники і так здогадувалися в чому справа.

Дантес зустрівся з Кацуріною в Ізраїлі
Дорофєєва залишилася біля розбитого корита, зрадивши Дантесу з Кацуріним

У Мережі почали говорити, що Дорофєєва пішла від Дантеса до друга сім’ї Михайла Кацуріна. Цікаво, що чоловік оголосив про розлучення зі своєю дружиною того ж дня, що й Дантес із Дорофєєвою. Чутки виявилися правдою і вже за кілька місяців Дорофєєва оголосила про стосунки з Кацуріним.

Как выглядит новый возлюбленный Дорофеевой
Як виглядає новий коханий Дорофєєвої

Варто зазначити, що Надя Дорофєєва за півроку не дала жодного інтерв’ю щодо свого розлучення та нових стосунків. Це й не дивно, адже на артистку обрушився шквал критики та хейту. Надю звинувачують у тому, що вона увела чоловіка із сім’ї. До речі, у Кацуріна двоє дітей, молодшому з яких тільки-но виповнився один рік. Також Дорофєєву звинувачують у зраді своєму чоловікові.

На відміну від своєї колишньої дружини Володимир Дантес дав кілька інтерв’ю та розповів про подробиці розлучення. Артист не став публічно звинувачувати Надю у зраді та не особливо розповідав про причини розлучення. Однак Дантес розповів правду про те, як вони з Дорофєєвою збираються ділити спільно нажите майно.

Колишнє подружжя має розкішний двоповерховий будинок в елітному селищі в передмісті Києва. Дантес зізнався, що був готовий залишити будинок колишній дружині, але Дорофєєва відмовилася від такого “героїчного” жесту з боку Володимира.

Як виглядає будинок Дантеса та Дорофєєвої
Як виглядає будинок Дантеса та Дорофєєвої

Екс-закохані домовилися, що будинок, який вони разом звели, вони продадуть, а гроші розділять.

До продажу додому в ньому залишилася жити Надя Дорофєєва, а ось Володимир Дантес вже давно живе на орендованій квартирі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.