Потап і Настя чекають на дитину: Каменських натякнула на вагітність і перестала ховати живіт за одягом

Наразі Потап та Настя перебувають за кордоном, звідки поширюються чутки про вагітність Каменських. Невже у пари з'явиться перша у шлюбі дитина?

Потап та Настя одружилися у 2019 році. Одразу ж фанати почали обговорювати можливе поповнення, що могло стати причиною весілля. На багатьох фото Каменських поставала з явними ознаками зростаючого живота, але про вагітність мова так і не заходила.

На Інстаграм-сторінці Насті Каменських з’явився новий кадр у вільній кофті в півоберта, приховуючи свою фігуру. Артистка тримає в руках колоски на фоні мальовничої природи.

Побачила ці колоски і згадала, як у дитинстві часто плела собі віночки – з польових рослин, квітів. Сам процес плетіння – є в ньому якась сакральність і магія. Зв’язок поколінь. І мені так захотілося його повторити.

, – зізналася Каменських.

Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину

Користувачі Мережі знайшли у цьому фото черговий натяк на вагітність:

  • “Раніше носила купальники, а тепер вільні вбрання. Невже це те, що я думаю?”
  • “Вагітна вона ось і не повертаються додому в Україну”
  • “Так от воно що… Потап та Настя чекають на дитину”.

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських виїхали з України до Іспанії за кілька днів до війни і досі не повернулися назад. Там артисти займаються збором коштів для українських захисників на благодійних концертах. Знаходить Настя час і на написання нових пісень. Нещодавно Каменських випустила україномовну пісню “Коли мине війна”, зібравши безліч неоднозначних відгуків. Одні дякують співачці за її творчість, інші критикують за те, що співати пісні про Україну під час війни з Іспанії – це лицемірство.

Настя Каменських і Потап
Потап і Настя чекають на дитину

Є питання до пари і у Анастасії Приходько , яка в новому інтерв’ю висловилася про колег-втікачів. Під роздачу потрапили Діма Монатік, Олег Винник, чоловік Насті Каменських Потап.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.