Дружина Павліка згадала, як співак врятував її від нерозділеного кохання: “Мій чоловік був зі мною в мої 15”

Відома українська блогерка, концертний директор та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як артист врятував її від нерозділеного кохання, коли їй було 15.

Історія кохання Віктора Павліка та Катерини Репяхової зав’язалася ще під час третього шлюбу співака з Ларисою Созаєвою. Вони зустрілися у 2015-му в Миколаєві після його концерту. За збігом обставин, майбутнє подружжя зупинилося в сусідніх номерах готелю. Саме та зустріч назавжди перевернула їхні життя.

Публіка дуже критикувала пару за “грішні” стосунки, адже Катя молодша за Віктора на цілих 29 років і починалося все з того, що вона стала його коханкою. Втім, закохані змогли пережити бурю засудження і довели – коханню всі віки підкорені.

2020-го Репяхова та Павлік одружилися, а через рік у подружжя народилася перша спільна дитина – син Михайло, його вони ласкаво називають Михасиком. У це чоловіче ім’я Катя закохалася в юності, будучи фанаткою творчості російського шансоньє Михайла Круга.

Дружина Віктора Павлика згадала, як артист врятував її від нерозділеного кохання
Дружина Віктора Павліка згадала, як артист врятував її від нерозділеного кохання

У своєму блозі дівчина часто ділиться подробицями сімейного життя з народним артистом, а також розповідає цікаві раніше невідомі широкій аудиторії факти.

Цього разу дружина Віктора Павліка розповіла, як він став її порятунком від нерозділеного кохання у підлітковому віці:

Я, напевно, вам ніколи не розповідала, коли мені було років 17… Ні, менше, це було ще до Києва, я ще жила у Дніпрі. 15-16 років десь мені було, мене кинув хлопець, я сиділа у нього, у хлопця під вікнами, слухала Віктора Павліка, пісні правда російськомовні, але все ж таки, пісні про те, що ти пішла, я пішов, все, пака, все погано, ось… І плакала. Суть в тому, що вже тоді мій чоловік у мої 15 років у важкі моменти життя був зі мною, – поділилася спогадами Катерина.

Дружина Віктора Павлика згадала, як артист врятував її від нерозділеного кохання
Дружина Віктора Павліка згадала, як артист врятував її від нерозділеного кохання

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.