Тіна Кароль купила квартиру сім’ї 9-річного хлопчика з Маріуполя, який вів щоденник під обстрілами

Відома українська співачка Тіна Кароль подарувала сім'ї з Маріуполя, яка дивом залишилася живою, квартиру у містечку Бурштин Івано-Франківської області.

Історію 9-річного Єгора з Маріуполя обговорювала вся країна. Хлопчик писав щоденник жахів війни, сидячи у підвалі у своєму рідному місті Маріуполь, яке так нещадно обстрілювало ворог.

Хлопчик через війну втратив бабусю, двох собак та своє рідне місто, а сам 9-річний Єгор був тяжко поранений після того, як російські окупанти відкрили вогонь по ньому, його мамі, дідусеві та сестрі.

Щоденник Єгора облетів Мережу ще до того, як сам хлопчик із сім’єю вибрався з Маріуполя. Записи жахів війни оприлюднив двоюрідний дідусь хлопчика, якому вдалося вибратися з окупованого міста першому.

Тіна Кароль купила квартиру сім'ї 9-річного хлопчика з Маріуполя, який вів щоденник під обстрілами
Тіна Кароль купила квартиру сім’ї 9-річного хлопчика з Маріуполя, який вів щоденник під обстрілами

Сам Єгор із сім’єю виїхали з Маріуполя за місяць після цього. Наразі 9-річний хлопчик із сестрою та мамою проживає у Києві у квартирі, яку їм на якийсь час дали небайдужі громадяни.

Однак нещодавно у родині, яка на собі зазнала жаху війни, трапилося справжнє диво — їм подарувала квартиру відома українська співачка Тіна Кароль, повідомляє ТСН .

Тіна Кароль дізналася про цю родину завдяки щоденнику війни, який вів 9-річний Єгор. Співачка побачила записки в Мережі, і вони настільки її зачепили, що вона навіть зачитувала їх на своїх концертах за кордоном, щоб донести правду про війну в Україні.

Артистка перейнялася історією хлопчика і, коли дізналася, що його сім’я залишилася без даху над головою, вона вирішила подарувати їм квартиру.

Мама Єгора дала інтерв’ю та розповіла, як вона отримала такий подарунок від української зірки. За словами жінки, одного дня їй зателефонував менеджер Тіни Кароль і повідомив, що артистка хоче подарувати їм житло. Для мами Єгора така новина стала справжнім шоком, на яке вона точно не очікувала. Пізніше Кароль та родина з Маріуполя визначилися з регіоном, де купуватимуть квартиру та вирішили зупинитися на невеликому містечку Буршит, що на Івано-Франківщині.

Тіна Кароль подбала і повністю облаштувала квартиру для переселенців меблями та всім необхідним, щоб маленький Єгор почував себе комфортно.

Родина з Маріуполя вже готується до переїзду в їхнє нове житло і шалено вдячні українській співачці за таку допомогу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.