“На сьомому місяці”: дружина Кончаловського Висоцька поділилася важливим після восьми років коми дочки (Відео)

Відома актриса та телеведуча Юлія Висоцька зовсім недавно змусила своїх шанувальників хвилюватися, повідомивши про тяжку хворобу. Однак цього разу ведуча "Їмо вдома" порадувала публіку хорошими новинами.

Серпень для відомої телеведучої виявився дуже складним. Артистці діагностували коронавірус і перенесла вона його дуже важко. Висоцька поскаржилася шанувальникам, що окрім звичних простудних симптомів, у неї з’явилася сильна слабкість, через яку вона практично не встає з ліжка та панічні атаки.

Дружина Кончаловського Юлія Висоцька поділилася важливим після восьми років коми доньки

Як виявилось, серпень для артистки дуже важливий місяць в році. Саме цього місяця вона та її чоловік Андрій Кончаловський відзначають день народження, але ще важливішою датою є так званий день народження дуже популярного кулінарного шоу “Їмо вдома”.

У своєму Телеграм-каналі Юлія Висоцька написала, що 19 років тому вона записала перший випуск авторського шоу, яке так сподобалось публіці. Також Юлія згадала, що тоді вона була на сьомому місяці вагітності.

У серпні 2003 року я була на сьомому місяці. Ми почали знімати, хоч ніхто й не знав, як це робити

, – поділилася Юлія.

Дружина Кончаловського Юлія Висоцька поділилася важливим після восьми років коми доньки

Зараз Висоцька рахує дні, коли вона одужає та розпочне зйомки улюбленого шоу.

До речі, Юлія Висоцька відома не лише своєю акторською кар’єрою. Трагедію родини Висоцької обговорює практично весь світ. У 2013 році Юлія з чоловіком Андрієм Кончаловським та двома дітьми потрапили в моторошну автомобільну аварію, перебуваючи на відпочинку у Франції. Кончаловський, який був за кермом, не впорався з керуванням та вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Найбільше постраждала дочка Висоцької – 13-річна Маша Кончаловська. Дівчинка була не пристебнута та отримала тяжку черепно-мозкову травму. За медичними показаннями Машу ввели в штучну кому, в якій вона перебуває і зараз.

Після аварії Висоцька та Кончаловський ухвалили рішення не давати коментарі щодо стану здоров’я їхньої доньки. Проте всю правду приховати неможливо і деяка інформація час від часу з’являється у Мережі.

Більше про те, що відомо про стан доньки Юлії Висоцької, яка 8 років перебуває у комі, дивіться у відео:

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.