Бебі-бум серед українських зірок: як назвали дітей Святослав Вакарчук, Віра Кекелія та інші молоді батьки

Незважаючи на події в Україні з моменту повномасштабного вторгнення народилося більше ста тисяч діток. Українські зірки розповіли, як назвали своїх немовлят.

Святослав Вакарчук, фронтмен гурту “Океан Ельзи” став батьком вдруге за два роки. У липні 2021 року співак повідомив про розрив із Лялею Фонарьовою, з якою був у стосунках 20 років. За інформацією з мережі відомо, що пара виховувала доньку Лялі від минулих стосунків Діану, 1993 року народження. 19 червня 2021 року кохана Вакарчука, продюсер Євгенія Яцута, народила сина Івана. Співак не любить ділитися особистим зі своїми підписниками, лише через рік Вакарчук запостив миле фото з дитячою ручкою. Несподіваною стала новина про народження другої дитини Вакарчука – доньки Соломії. Менеджер співака розповіла, що це ім’я означає “мир”. Вона народилася 21 червня 2022 року. Вагітність коханої Вакарчука була в секреті майже до пологів, журналісти помітили її на Канському кінофестивалі з уже великим животиком.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком
Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Віра Кекелія – талановита співачка та актриса “Жіночого кварталу” розсекретила вагітність навесні цього року. Із чоловіком Романом Дудою вони виховували сина Івана 2020 року народження. У серпні цього року артистка народила другу дитину, сина Матвія.

Актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія стала мамою вдруге
Актриса “Жіночого кварталу” Віра Кекелія стала мамою вдруге

Політик та телеведучий Олександр Скічко розповів про народження другої дитини у світле свято Великодня – 24 квітня. Радісною подією він поділився із читачами Інстаграм. У родині Скічко виховується тепер троє дітей: син дружини Єлизавети Юрушевої Данило, спільні діти пари дочка Наталя та новонароджене маля, ім’я якого поки не розголошується.

 

Цього року стануть мамами спортсменка Еліна Світоліна, співачка MARUV та модель Вікторія Маремуха.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.