Зіркові розлучниці: Полякова, Матвієнко, Каменських та інші зірки, які були коханками своїх чоловіків

Для когось вони розлучниці, хтось упевнений, що така сутність кохання і своїм щастям не можна поступатися навіть законній дружині. Оля Полякова, Настя Каменських, Тоня Матвієнко – цей список можна продовжити.

Оля Полякова

Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Нещодавно співачка зізналася, що якийсь час була коханкою свого чоловіка-мільйонера. За її словами, вона не могла продовжувати зустрічатися таємно та поставила умову розірвати любовний трикутник. У результаті Полякова заміжня з 2004 року, виховує двох доньок Машу та Алісу.

Оля Полякова забрала дружина з родини
Оля Полякова забрала чоловіка з родини

Антоніна Матвієнко

Донька народної артистки України Ніни Матвієнко одружена з музикантом Арсеном Мірзояном. Їхні стосунки почалися, коли Арсен був ще одружений з Анною, яка народила йому двох синів. Антоніна на той момент була вже розлучена. Пара не приховувала стосунків і навіть жила разом. Нині вони одружені, виховують спільну доньку Ніну.

Тоня Матвієнко повела дружина з сім'ї
Тоня Матвієнко зруйнувала сім’ю Арсена Мірзояна

Настя Каменських

Олексій Потапенко та Настя Каменських одружилися у 2019 році. До цього репер був одружений з Іриною Горовою, яка народила йому сина. З Іриною Потап розлучився у 2016 році і навіть примудрився зберегти дружні стосунки. Проблема в тому, що чутки про роман Насті та Потапа ходили з самого створення їхнього дуету “Потап і Настя”. Можливо, що любов до Насті і спричинила розлучення.

Настя Каменських, можливо, стала причиною розлучення Потапа та Ірини Горової.
Настя Каменських, можливо, стала причиною розлучення Потапа та Ірини Горової.

Камалія

Мало хто знає, але співачка Камалія також розбила чужу родину. Вона забрала Мохаммада Захура у його першої дружини. Хто його перша обраниця, Захур не розказує. Однак колись Камалія ділилася, що пару йому підібрали батьки і він не відчував справжньої любові до дівчини. З Камалією мільярдер познайомився під час особистого свята: дівчина зачарувала майбутнього чоловіка своїм голосом і з того часу вони разом. Знаючи пакистанські традиції, можна припустити, що колишня дружина на повному забезпеченні Захура.

Камалія та Захур
Камалія та Захур

Нагадаємо, що співачка Альбіна Джанабаєва теж забрала з сім’ї свого чоловіка Валерія Меладзе, а Віра Брежнєва вкрала з родини його брата, Костянтина Меладзе.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.