Знайомі онкохворої Анастасії Заворотнюк помітили на її шиї дивний шрам: є фото

Шанувальники актриси Анастасії Заворотнюк дуже хвилюються за свою улюбленицю. Вже кілька років вона бореться з онкологією, а про стан актриси рідні не кажуть.

За непідтвердженою інформацією, про хворобу актриса дізналася після ЕКЗ та пологів. 51-річна виконавиця ролі прекрасної няньки з 2018 року бореться з онкологією. Подробиці про стан здоров’я улюбленої актриси рідні не розголошують. До речі, той же діагноз поставили свого часу Жанні Фріске. Тоді журналістам вдалося підкупити медперсонал та дістати ексклюзивні фото хворої співачки.

Анастасія Заворотнюк із дочкою Ганною
Анастасія Заворотнюк із дочкою Анною до хвороби

Дочка та чоловік Анастасії Заворотнюк ретельно стежать за тим, щоб інформація не змогла просочитися у ЗМІ. Відомо, що після багатьох курсів терапії актрису забрали додому. Вона щодня перебуває на прогулянці у своєму дворі, акторку, судячи з усього, доглядає помічниця. Актриса майже знерухомлена, на прогулянці знаходиться в напівлежачому положенні в інвалідному візку. Журналісти зауважили, що актриса посміхається жінці, що є сприятливою ознакою того, що Анастасія не втратила бажання жити. Нещодавно до мережі потрапила нова інформація про стан здоров’я Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк із чоловіком Петром Чернишовим
Анастасія Заворотнюк із чоловіком Петром Чернишовим

Промоутер Ізабелла Пірозі розповіла, що під час зустрічі з Анастасією помітила невеликий шрам на шиї в актриси. За її словами, найімовірніше Анастасія Заворотнюк перенесла операцію з видалення злоякісної пухлини чи біопсію. Промоутер уточнила, що це також може бути слід від якогось нового лікування. Нещодавно фанати актриси були схвильовані несподіваною відмовою Петра Чернишова, чоловіка Заворотнюк, приймати участь у льодовому шоу. Пішли чутки, що такий крок був вимушений через погіршення стану Анастасії. Насправді, у фігуриста було одночасно кілька проектів, в яких він працював, що стало причиною виходу з “Лебединого озера”.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.