Багатодітні сім’ї українського шоу-бізнесу: як живуть Падалко, Кравець, Хамайко та інші

Багато знаменитостей щасливі у шлюбі та виховують дітей. Кого із зіркових красунь Бог нагородив трьома і більше дітьми і як вони пораються з ними, дізнаємось за хвилину.

Валентина Хамайко

Ведуча каналу 1+1, Валентина Хамайко разом із чоловіком Андрієм Оністратом сучасні та люблячі батьки. Разом вони виховують чотирьох дітей – одинадцятирічну Соломію, шестирічну Мирославу, шестирічного Михайла та дворічного Андрія. До речі, Валентина Хамайко свого часу здивувала раннім виходом в ефір буквально на другий день після пологів. Малюк Андрій народився у четвер, а в суботу вона вже разом із колегами знімалася у передачі “Сніданок. Вихідний”. За словами Валентини, приділяти достатньо уваги сім’ї та роботі дозволяє делегування справ та ранні підйоми.

Валентина Хамайко з чоловіком та дітьми
Валентина Хамайко з чоловіком та дітьми

Олена Кравець

Зіркова багатодітна мама Олена Кравець разом із чоловіком Сергієм виховують трьох дітей. Старшій дочці Маші 19 років, вона давно живе окремо від батьків, із 15-ти років. Молодші двійнята Ваня та Катя у липні відсвяткували своє шестиріччя. За словами Олени, Машу сім’я скрізь брала із собою: на концерти, репетиції, під час переїздів. З двійнятами їм допомагають дві няні. Встигати допомагає побудова пріоритетів на даний момент. Потрібно репетирувати чи виступати – отже всю енергію спрямовує у це русло, є час для себе та дітей – присвячує себе повністю сім’ї.

Олена Кравець із дітьми
Олена Кравець із дітьми

Марічка Падалко

Телеведуча Марічка Падалко разом із чоловіком-депутатом виховують трьох дітей: сина Михайла (15 років) та доньок Марію (14 років) і Катерину (12 років). У Марічки Падалко це другий шлюб, як і у її чоловіка. За словами ведучої, виховувати дітей їй дуже допомагає чоловік Сергій Соболєв. Нині він воює у складі армії, тож із дітьми їй допомагають бабусі.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми

Alyosha

Співачка Alyosha разом із чоловіком Тарасом Тополею виховують трьох дітей: Романа (8 років), Марка (5 років) та доньку Марію (1 рік). Наразі співачка з дітьми перебуває у США разом із свекрухою, а її чоловік Тарас Тополя служить парамедиком на фронті у Харківській області.

Співачка Alyosha із сім'єю
Співачка Alyosha із сім’єю

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.