Старі діви українського шоу-бізнесу: Могилевська, Білик, Кароль та інші красуні, яких не беруть заміж

Знайти своє кохання і знайти тихе сімейне щастя вдається не кожному, у тому числі й знаменитим людям. Кого з українських зірок можна назвати "старою дівою", читай далі у матеріалі.

Знаменитості знайти свою другу половину ще складніше, ніж звичайним людям. Щільний гастрольний графік, ненормований робочий день та часта відсутність вдома заважає знаменитостям будувати стосунки. Багато українських зірок так і не здобули сімейного щастя. Деякі з них змінювали чоловіків, як рукавички, але не знайшли того самого, інші просто не можуть знайти кохану людину довгі роки.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська
Старі діви українського шоу-бізнесу: Наталія Могилевська

Відомій українській артистці Наталії Могилевській 47 років. Вона незаміжня і в неї немає дітей. Штамп у паспорті співачці ставили двічі. Вперше Могилевська вийшла заміж 2005 року за підприємця Дмитра Чалого. Проте союз проіснував лише кілька місяців. 2006 року Наталя стає під вінець вдруге. Її обранцем став бізнесмен Єгор Долінов. Подружжя прожило разом 5 років і в 2011 році розлучилося.

Тіна Кароль

Старі діви українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль

Тіні Кароль 37 років, вона незаміжня і у неї немає супутника по життю. Тіна була одружена один раз і цей союз закінчився трагічно. Дружиною Тіна стала у 2008. Дівчина вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра і незабаром у них народився син Веніамін. У 2013 році чоловік помер від тяжкої онкологічної хвороби. Ця подія стала справжнім випробуванням для Кароль. Вона тяжко пережила втрату близької людини і досі не зважилася на нові стосунки.

Ірина Білик

Старі діви українського шоу-бізнесу: Ірина Білик

Відома співачка Ірина Білик славиться гучними романами та величезною кількістю чоловіків. Не багато хто знає, але співачка офіційно заміжня була лише один раз, а з іншими чотирма чоловіками вона жила без штампу в паспорті. Неофіційними чоловіками Білик були Юрій Нікітін, Андрій Оверчук, Дмитро Коляденко, Дмитро Дікусар. Єдиним офіційним чоловіком Ірини став російський продюсер Аслан Ахмадов. Однак штамп у паспорті не зробив цей союз міцним. Торік подружжя розлучилося. Наразі 52-річна Білик вільна та незалежна жінка.

Лідія Таран

Лідія Таран
Старі діви українського шоу-бізнесу: Лідія Таран

44-річна зірка каналу “1+1” Лідія Таран ніколи не була одружена. Проте якийсь час у її житті був чоловік. Лідія до 2010 року жила у цивільному шлюбі з відомим телеведучим Андрієм Доманським, від якого має дочку Василину.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?