Вагітна Юлія Висоцька знімається у новому шоу, незважаючи на стан: “Я ризикую, але в мене все вийде”

Красуню Юлію Висоцьку знають не лише дружиною та музою режисера Андрія Кончаловського, а й талановитою актрисою та ведучою кулінарної програми "Їмо вдома".

Юлія Висоцька – актриса театру та кіно, телеведуча. Її життя перевернулося після зустрічі зі своїм майбутнім чоловіком Андрієм Кончаловським. Їй тоді було лише 22 роки, а режисер був майже на 36 років старший. Хоча ніхто не вірив у щирі почуття цієї пари, подружжя разом уже понад двадцять років. Історія про аварію, в якій сильно постраждала їхня дочка Марія, знайома майже кожному. Дівчинка перебуває у комі вже дев’ять років, зараз їй 23. Їхній 19-річний син Петро навчається на архітекторі. Нещодавно Юлія Висоцька зізналася, що серпень – особливий для неї місяць. Крім того, що і Юлія, і Андрій народилися у серпні, цього місяця 19 років тому актриса наважилася запустити кулінарне шоу “Їмо вдома”.

Кулінарній програмі Юлії Висоцької виповнюється 19 років
Кулінарній програмі Юлії Висоцької виповнюється 19 років

Тоді Юлія була вагітна сином Петром на сьомому місяці. Більше того, шоу запускалося з нуля – кулінарних програм тоді не було на телебаченні. Передачу знімали на кухні Висоцької, а фішкою шоу було те, що в кадрі люди не дивилися в камеру та спілкувалися, наче вдома, а не на знімальному майданчику. Такий формат був новим на російському телебаченні, запозичений із британського “Naked Chef”. У цьому шоу ведучий був дуже балакучим у перервах між процесами, але під час процесів замовкав. Юлія Висоцька встигає і багато розповідати, і смачно готувати – це відмінна риса її програми. За словами актриси, злі язики звинувачували її команду у тому, що вони вкрали цю ідею. Насправді, ведуча платила за використання цього задуму у своєму шоу, а потім взагалі офіційно купила ідею. Проблем із авторськими правами точно не виникне. Глядачам подобається такий формат зйомок, вони начебто присутні на цій кухні та стають учасниками приготування страв.

Також пропонуємо подивитися відео про доньку Висоцької і Кончаловського, яка вже вісім років у комі:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.