“Буде боляче і погано”: за що старшому синові Регіни Тодоренко та Влада Топалова нагадали страждання

У мережі гаряче обговорюють новину про домашні пологи Регіни Тодоренко. Нещодавно вона розповіла подробиці народження молодшого сина Мира в США, за якими спостерігали її чоловік Влад Топалов та трирічний син Михайло.

Молодшому синові скандальної Тодоренко, якого вона назвала Миром, нещодавно виповнився місяць. До цієї дати блогер та телеведуча поділилася деякими подробицями своїх пологів. За її словами, вона мріяла про те, щоб при появі молодшого сина були присутні всі члени сім’ї. Регіна Тодоренко розповіла, що і її чоловік, співак Влад Топалов, та трирічний син Мишко були поряд із нею під час цього природного процесу. Після публікації на ведучу обрушився шквал обурення: більшість коментаторів вважає, що Тодоренко не дружить із головою. Швидше за все це спричинило видалення сторінки в Інстаграм.

Регіна Тодоренко з чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко з чоловіком Владом Топаловим

До речі, таку легковажну поведінку вкрай засуджують психологи. Ірена Сірма розповіла, чим може обернутися ця дитяча травма для Михайла у майбутньому. За словами психолога, такий стрес обов’язково залишається у підсвідомості людини. Десь на підкірці переважають негативні емоції, пов’язані із процесом пологів. У той момент, коли мамі погано і боляче, дитина і батько не можуть нічим їй допомогти. Цей момент глибоко вріжеться в пам’ять хлопчика, може зіпсувати стосунки з жінками в майбутньому. Крім того, у підсвідомості залишиться категоричне рішення не мати дітей. Навіть якщо мама намагається стримувати себе і вдає, що з нею все гаразд, дитину не обдурити. Син точно бачить та відчуває, що мамі погано. На жаль, такий травматичний досвід та ще й з вини батьків обов’язково залишить слід. Для дитини весь навколишній світ може здатися небезпечним або таким, що таїть у собі неприємні сюрпризи, змушуючи завжди бути напоготові і не дозволяючи розслабитися. Як бачимо, думка спеціаліста збігається з думкою більшості аудиторії.

Регіна Тодоренко та Влад Топалов із сином Світом
Регіна Тодоренко та Влад Топалов із сином Миром

Нагадаємо, одеситка Регіна Тодоренко жодного разу не підтримала українців за час повномасштабної війни, фанати розуміють, що колись улюблена ведуча стала на бік ворога. Це спричинило повальну критику Регіни Тодоренко і від простих українців, і від зірок шоу-бізнесу та телебачення. Місяць тому Даша Астаф’єва порадила Регіні назвати новонародженого сина путіним, тому що слово “мир” їй не дозволено навіть вимовляти. Регіна Тодоренко навіть пальцем не поворухнула, щоб мир настав якнайшвидше.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.