В оточенні Винника розповіли правду про втечу співака та замовчування діагнозу: “Проходить хіміотерапію”

Найоплачуваніший співак в Україні Олег Винник не з'являється в Україні вже півроку. Зараз він перебуває в Німеччині, де живе понад двадцять років із дружиною та сином.

Спочатку зникнення співака пояснювали можливою хворобою співака, що схоже на правду. Ще задовго до початку війни співак страждав через проблеми з горлом, навіть скасував кілька концертів. З лютого співак опублікував лише два пости в Інстаграм. Там він показав, на чий бік став під час повномасштабної війни.

Олег Винник зник із медіапростору
Олег Винник зник із медіапростору

Про свою волонтерську допомогу Винник вважає за краще не розповідати аудиторії. Про фонд “Вовчиця” публіка дізналася від Романа Недзельського, який розповів, що Винник закуповує автомобілі у Європі для ЗСУ. Ще через деякий час Недзельський поділився фотографією Винника, зробленою під час відеодзвінка. На фото Винника не впізнати: борода, що відросла, темні окуляри, головний убір. Деякі фанати навіть розгледіли, що Олег Винник розповнів, його обличчя стало одутлим. Якийсь час Олега Винника відчайдушно критикували його фанати, а потім і українські представники шоу-бізнесу. Нещодавно колега Олега Винника Сергій Мироненко в короткому інтерв’ю для Ютуб-каналу Rostyslove Production поділився думкою про вчинок співака.

Він не розуміє, як можна в таке лихоліття для країни залишатися осторонь.

Я не знаю. Бо я теж, як і всі, хто зараз перебуває тут в Україні, у собі, на своїй землі. Я його не бачу. Я бачу, хто, хто справді працює для нашої победи. За Винника я не хочу казати. Ми з ним не такі товариші, як дехто думає.

Хоч Мироненко жодного слова не сказав про діагноз Винника, коментатори самі почали доводити невинність кумира.

Коментар про хворобу Олега Винника
Коментар про хворобу Олега Винника

Можливо, цей коментар залишив хтось із близького оточення співака. Але найімовірніше, що палка фанатка просто хоче виправдати коханого повелителя вовчиць.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.