Віталій Кличко розлучається з дружиною після 25 років шлюбу: “Різні інтереси, різне життя”

Мер української столиці Віталій Кличко розлучається з дружиною після 25 років у шлюбі. Політик чесно розповів, у чому причина такого рішення та що стало між подружжям.

Шлюб Віталія Кличка та його дружини Наталії Єгорової здавався публіці ідеальним. Вони одружилися у квітні 1996 року, мали багато спільних інтересів, адже і Віталій, і Наталя – в минулому спортсмени. Через кілька років після весілля у пари народився первісток Єгор-Деніел. Незабаром у них з’явилася друга дитина – дочка Єлизавета-Вікторія, а ще трохи пізніше – третя, син Максим-Олександр. Усі троє мають американське громадянство, народжені у Сполучених Штатах Америки.

Як виглядають дружина та діти Віталія Кличка
Як виглядають дружина та діти Віталія Кличка

Як виявилося, вже давно Віталій Кличко та його дружина живуть окремо. Він – в Україні, у Києві, а вона у німецькому місті Гамбург, де будує кар’єру співачки. Це стало однією з причин розпаду пари. У новому інтерв’ю мер Києва зізнався, що вони вирішили розлучатися:

Багато років різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це (розлучення) офіційно. Це бажання обох сторін

, – Заявив Кличко-старший.

Також він стверджує, що між ним та Наталією збереглися теплі поважні стосунки, а з дітьми проблем не виникло, адже вони вже дорослі. Загалом, як сказав Віталій, життя продовжується.

Заради кого Віталій Кличко покинув дружину

На питання про те, чи вільне тепер серце Кличка, він відповів:

Воно зайняте Києвом. Як тебе не любити, Києве мій?

Віталій Кличко розлучається з дружиною після 25 років шлюбу
Віталій Кличко розлучається з дружиною після 25 років шлюбу

Схоже, Віталій Кличко справді не переймається розлученням і продовжує тримати бадьорість духу, що зараз дуже важливо, адже в країні війна і політик потрібен своєму місту, своїм людям.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.