Скакала з прапором та вигукувала “Слава Україні”: мама зрадниці Корольової запалила на концерті Білик

Співачка Наташа Корольова, яка родом із Києва, після початку повномасштабної війни в Україні прийняла рішення відмовчуватися, чим підтримала злочинні дії росії.

Відома співачка Наташа Корольова, яка багато років живе та працює в росії, але сама родом із Києва, після початку війни в Україні не наважилася висловити свою думку щодо того, що відбувається. А ось її чоловік Тарзан дуже активно підтримує злочинні дії росії. Чоловік записав кілька відео, де доводив правоту злочинних дій росії, запевняв, що накладені на федерацію санкції лише зашкодять Європі та всіляко заперечував геноцид українського народу.

Варто зазначити, що мовчання Корольової не означає, що вона проти війни в Україні. На 9 травня співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео із заходу, де вони з Тарзаном виступали та веселилися. На відео Тарзан був у костюмі із символікою СРСР, а Корольова – у радянській пілотці, пуховику в підлогу, штанах кольору хакі. Стало зрозуміло, що співачка українського походження не просто мовчить про війну, а підтримує те, що зараз відбувається на території України.

Тарзан та Наташа Корольова виявилися путіністами

А ось мама Наташі Корольової 76-річна Людмила Поривай, яка довгий час живе в США, не погоджується з думкою доньки та зятя. На нещодавньому концерті Ірини Білик у Майамі співачка викликала на сцену маму Корольової. Поривай вийшла на сцену у жовто-синьому образі та заговорила українською мовою. Жінка сказала, що дуже переживає за Україну, адже у неї там майже вся рідня і вигукнула знамените гасло:

І я серцем і душею з ними щодня, щомиті. Слава Україні!

, – сказала мати Наташі Корольової.

Мама зрадниці Корольової запалила на концерті Білик

До речі, Ірина Білик на сцені, звертаючись до Людмили Поривай, жорстко висловилася про її зятя.

Ваш зять виявився га*ном

– сказала Білик.

Людмила Поривай, схоже, згодна з думкою народної артистки України. Вона не стала заперечувати, а просто посміялася, як і вся зала глядачів.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.