Кіркоров обзаздриться: Галкін показав дорослих Лізу і Гаррі – здивували Пугачову заняттям на канікулах (Відео)

Відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін захопив Мережу новим відео з двійнятами Лізою та Гаррі, які помітно підросли.

Максим Галкін активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там часто з’являються нові фото та відео з його знаменитою дружиною Аллою Борисівною Пугачовою та їхніми дітьми Лізою і Гаррі. Жодна сімейна публікація гумориста не була проігнорована підписниками, які залишають масу позначок “Подобається” та не перестають писати коментарі.

Сьогодні Максим Галкін показав, чим займаються Ліза та Гаррі Галкіни на канікулах. На новому відео двійнята показали, що проводять дозвілля з толком — читають книги.

З ранку в нас щодня читання

, – написав Максим.

Гарік вибрав для читання “Хрестоматію російської класики”, зупинився на оповіданні Івана Тургенєва “Біжин луг”. Ліза читає “Білий пудель” Купріна зі списку позакласного читання. Шанувальники захоплені прекрасним вихованням дітей, а також відзначили, як помітно вони підросли, особливо дуже витягнулися в зрості:

  • “Любуюся Вашими дітьми! Браво”
  • “Не діти, а скарб, але все це завдяки мамі і тату. Щастя, радості та всіх благ вам бажаю”
  • “Начитані діти – рідкість велика. Відмінний приклад для багатьох”
  • “Діти ростуть, інтереси змінюються. Ліза та Гарік як для свого віку дуже освічені діти. Лізонька гарнішає з кожним днем”
  • “Які вони молодці”
  • “Ну які чарівні діти і як швидко дорослішають”
  • “Мені дуже подобається, Максиме, Ваш стиль спілкування з дітьми. Дуже довірчі стосунки”.

До речі, на відео також можна помітити апартаменти, в яких мешкає родина Галкіна та Пугачової після виїзду з росії, де в них залишився шестиповерховий замок. Нове житло знаменитої пари не менш просторе, оздоблене деревом та досить світле, у будинку багато панорамних вікон.

Щаслива родина Галкіна та Пугачової
Галкін показав підрослих Лізу та Гаррі – здивували Пугачову заняттям на канікулах

Нагадаємо, Максим Галкін та Алла Пугачова залишили росію на самому початку повномасштабного російського вторгнення на територію України. Гуморист за кордоном дає концерти, частину коштів з яких перенаправляє на допомогу українським біженцям, які постраждали в цій війні.

Більше цікавого про сімейне життя Галкіна, Пугачової і двійнят – у нашому відео на YouTube-канала “Одна минута”:

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.