“Зрозуміло, заради чого живеш”: Кончаловський публічно звернувся до Висоцької у 49-й день її народження

16 серпня святкує свій день народження відома актриса, телеведуча та кулінарка Юлія Висоцька. Ведучій програми "Їмо вдома" виповнюється 49 років.

Юлія Висоцька – популярна актриса театру та кіно, телеведуча та кулінар. Мільйони глядачів дивиться авторське кулінарне шоу Висоцької “Їмо вдома” вже майже 20 років.

16 серпня актриса святкує свій 49 день народження. Цього дня вона приймає вітання від рідних та близьких. Чоловік Висоцької Андрій Кончаловський вирішив привітати свою дружину публічно. Він опублікував дуже зворушливий пост в Інстаграм-блозі. Чоловік написав, що саме Висоцька подарувала йому сенс життя.

Не можна сприймати існування коханої людини як даність. Ти подарувала мені ту найкращу частину мого життя.

, – звернувся Кончаловський до Висоцької.

Варто зазначити, що шлюб Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського дуже незвичайний. Справа в тому, що чоловік старший за свою дружину на 36 років.

Висоцька та Кончаловський познайомилися у 1996 році. Тоді Андрію було 56 років, він був уже відомим режисером, а Юлії на той момент було 23 роки і вона була лише актрисою-початківцем. Вони познайомилися у ліфті після зйомок фільму “Гра уяви”. Між ними одразу пробігла іскра, і вже першу ніч після знайомства вони провели разом. Юлію не збентежило те, що на той момент Кончаловський був одружений, мав 5 дітей.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Кончаловський публічно звернувся до Висоцької у 49-й день її народження

Заради Висоцької Кончаловський розлучився зі своєю дружиною і одружився з молоденькою актрисою. Багато хто вважав, що Юлія – чергова “іграшка” режисера, з якою він пограє у сім’ю та кине її. Однак ці двоє здивували всіх. Висоцька та Кончаловський у шлюбі вже понад 20 років. Вони досі дуже трепетно ставляться один до одного, а їхній шлюб не змогло зруйнувати навіть горе.

Нагадаємо, у 2013 році Висоцька та Кончаловський разом із двома дітьми потрапили у серйозну автомобільну аварію. Найбільше постраждала дочка подружжя – 13-річна Маша. Дівчинку госпіталізували до лікарні та ввели у штучну кому. Відомо, що Маша перебуває у такому стані вже 9 років.

Більше про те, що відомо про стан доньки Висоцької та Кончаловського дивіться у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.