Босоніжки Кароль, рукавиці Кличка та сукня Каменських: у Канаді стартував аукціон на підтримку України

15 серпня у Канаді стартував перший міжнародний благодійний онлайн-аукціон на підтримку захисників України. Українські знаменитості передали свої цінні речі на аукціон, одержані гроші з якого підуть на потреби України.

Канадська благодійна організація Second Front Ukraine Foundation влаштувала перший благодійний аукціон на підтримку України, повідомляє видання ” Гордон “. Він триватиме з 15 до 23 серпня. Зробити ставки можна онлайн.

Багато українських зірок приєдналися до ініціативи та вирішили продати на аукціоні свої знакові речі. Так, Настя Каменських вирішила продати свою концертну сукню, Тіна Кароль – босоніжки, а Юрій Горбунов – свою вишиванку. Також серед лотів можна зустріти боксерські рукавички Віталія Кличка з його автографом, капелюх українського музиканта Сергія Бабкіна та навіть улюблену іграшку відомого пса-сапера Патрона. Загалом на аукціоні представлено 30 лотів від українських зірок. Стартова ціна на речі знаменитостей від $100 до $500.

Гроші з аукціону планують направити на придбання станцій супутникового зв’язку Starlink та індустріальних квадрокоптерів DJI для 93-ї бригади “Холодний Яр”.

Як українські зірки допомагають Україні та ЗСУ

Більшість українських зірок після початку повномасштабної війни в Україні роблять все можливе, щоб допомогти рідній країні. Такі знаменитості, як Тарас Тополя, Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар, Олександр Положинський вступили до лав ЗСУ.

Група Бумбокс повним складом вступила до лав територіальної оборони
Група Бумбокс повним складом вступила до лав територіальної оборони

Інші українські зірки займаються волонтерством та збирають гроші на потреби рідної країни. Так, із благодійними концертами за кордоном виступали Кароль, Огнєвіч, Каменських, Потап, Монатік та багато інших. Виручені з концертів гроші було передано на потреби ЗСУ та постраждалим у війні людям.

Відомий український співак Олег Винник через свій благодійний фонд “Вовчиця” передав кілька позашляховиків для української армії.

Співачка Камалія разом із її чоловіком-мільярдером передали велику суму грошей на потреби людей, які постраждали у війні. Також Камалія дала притулок у своєму особняку в Лондоні 16-м українським біженцям.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.