Леся Нікітюк зазіхнула на серце мера Києва Віталія Кличка: він тепер неодружений і готовий до стосунків

Нещодавно стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко розлучається зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Не минуло й кількох днів після заяви Кличка, як на його серце вже знайшлися претендентки.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк – затята холостячка. 34-річна ведуча ніколи не була заміжня і не перебуває у стосунках, проте мріє, що рано чи пізно в її житті з’явиться чоловік, з яким вона зможе побудувати міцну родину.

Схоже, Леся Нікітюк уже кинула око на мера Києва та колишнього чемпіона світу у надважкій вазі Віталія Кличка. Після новини про його розлучення Леся написала у своєму Інстаграм-блозі неоднозначну фразу:

Дівчата, а ви вже написали Віталію Кличку в директ – ну що там?

Ймовірно, Віталій Кличко подобається довгоногій блондинці і вона не проти вступити з ним у стосунки.

Леся Нікітюк позіхала на серце мера Києва Віталія Кличка

Чому Віталій Кличко розлучився після 25 років шлюбу і чи є у нього нова кохана?

Нещодавно Віталій Кличко в одному з інтерв’ю зізнався, що розлучається зі своєю дружиною Наталією, з якою прожив у шлюбі 25 років. За словами чоловіка, вони з екс-коханою довгий час живуть окремо і мають абсолютно різне життя і різні інтереси.

Як виглядає дружина Віталія Кличка

За кілька днів після заяви Віталія про розлучення Наталія прокоментувала цю інформацію. Жінка зізналася, що рішення розлучитися було обдуманим і взаємним, а причиною став “шлюб на відстані”, який віддали подружжя та сформував різні інтереси та погляди на життя. Наталя запевняє, що вони з Віталієм залишилися друзями і вона бажає йому лише найкращого. Також жінка сказала, що вдячна чоловікові нза всі 25 років шлюбу та прекрасних дітей.

До речі, Наталя багато років жила в Німеччині, доки її чоловік будував політичну кар’єру в Україні. Подружжя має трьох спільних дітей, які зараз навчаються у Великій Британії.

Варто зазначити, що серце мера Києва поки що вільне. В інтерв’ю на запитання, чи має Віталій нову кохану, він відповів, що в його серці лише Київ.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.