Учасник “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич одружується з чоловіком: “Не був чесним”

Учасник другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич зізнався у нетрадиційній орієнтації та показав коханого чоловіка.

Після фіналу “Холостячки” глядачів цікавить доля улюблених учасників та головної героїні шоу. Співачка Злата Огнєвіч побудувати кохання на проекті не змогла. Її обранець, переможець сезону Андрій Задворний, покинув зірку ще до виходу останнього випуску на телеекрани. Зараз вони обидва вільні від стосунків і відкриті до нового кохання. Не менше уваги припало і головним фаворитам сезону – Дмитру Шевченку, Максиму Тарапаті, Андрію Хветкевичу, Роману Свечкоренко.

Після того, як Злата розбила у фіналі серце Дмитра, він невдовзі зустрів свою другу половинку, яка ще й мешкає в одному під’їзді з Огнєвіч. Психолог Рома Свечкоренко знайшов своє щастя з іншою дівчиною. Із Максимом Тарапатою екс-Холостячка продовжує тісно спілкуватися, залишаючи фанатам надії на поновлення романтичних відносин між ними. А Андрій Хветкевич, якого також називали Акваменом, усіх випередив і готується до весілля, але не зовсім традиційного – він закоханий у чоловіка.

Учасник Холостячки-2 зі Златою Огневич Андрій Хветкевич побрався з чоловіком
Учасник Холостячки-2 зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич побрався з чоловіком

Нещодавно Андрій поділився з підписниками в Інстаграмі радісною новиною про заручини, а тепер зізнався, що у нього буде не дружина, а чоловік.

Довгий час я керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року я багато думав і розмірковував над собою, і нарешті готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Нещодавно він сказав “Так”, і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наші заручини та його день народження.

, – написав Хветкевич.

Однією з перших на таку несподівану новину відреагувала Злата Огнєвіч, з якою Андрій намагався побудувати стосунки на “Холостячці”. Співачка від щирого серця побажала чоловікам щастя та відзначила сміливість Хветкевича.

Злата Огневич відреагувала на камінгаут Андрія Хветкевича
Злата Огнєвіч відреагувала на камінгаут Андрія Хветкевича

Також багато інших учасників 2 сезону “Холостячки” прийняли з повагою вибір Андрія та щиро за нього пораділи.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.