Чоловік Падалко Соболєв розсекретив своє місцезнаходження та розповів, що входить до його обов’язків на фронті

Чоловік відомої телеведучої Марічки Падалко з перших днів війни в Україні вступив до лав ЗСУ. Чоловік іноді виходить на зв'язок із публікою та розповідає про побачене на фронті.

Чоловік ведучої “ТСН” Марічки Падалко Єгор Соболєв ще до початку повномасштабної війни був готовий стати на захист Батьківщини. Ще за півроку до повномасштабного вторгнення, коли почали з’являтися чутки про можливу війну, чоловік почав брати участь у військових зборах та проходити курси підготовки молодого бійця. Також чоловік ще влітку минулого року підписав контракт із ЗСУ. Падалко зізнається, що на цьому ґрунті у неї з чоловіком були часті сварки, оскільки вона, як і багато українців, до останнього не вірила, що таке може статися, а Єгор її готував до війни.

Як виглядає чоловік Марічки Падалко

З перших днів війни Єгор Соболєв пішов на фронт. Іноді чоловік ділиться у соціальних мережах історіями, які він бачить на власні очі.

Нещодавно чоловік Падалко опублікував у своєму Інстаграм-блозі новий допис, де повідомив, що зараз перебуває на Півдні України. Чоловік служить у підрозділі, який займається розвідкою, самостійним знищенням ворога та коригуванням артилерії за допомогою дронів. Єгор поділився, що його підрозділ дуже активний і часто перебуває у боях. Чоловік Падалко зізнався, що місцеві жителі дуже допомагають не падати духом і завжди дуже тепло приймають наших воїнів.

Місцеві – а ми зараз на Півдні – нас ще й постійно частують смачними вечерями. Цього тижня через місцевих мало не розплакався. Після інтенсивних обстрілів росіянами району, які призвели до втрат у тому числі серед цивільних, у прифронтовому селі, крізь яке ми поверталися з позицій, дві крихітні дівчинки вийшли на дорогу, і довго махали нам услід, старанно та з надією.

, – поділився Єгор Соболєв.

До речі, після початку повномасштабної війни Єгор Соболєв майже завжди перебував у гарячих точках, де відбуваються активні бойові дії. Зокрема чоловік близько двох тижнів боровся з армією Росії в Ірпені, коли ті окупували місто.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.