Дорофєєва покаялася після того, як зрадила Дантесу і вкрала іншого чоловіка із сім’ї: “Згрішила”

Співачка Надя Дорофєєва майже півроку провела поза рідною Україною. Наразі дівчина повернулася до Києва, де із задоволенням займається своєю творчістю та благодійною ініціативою.

Співачка Надя Дорофєєва після довгої відсутності повернулася до України. Вона вже встигла відвідати відомого пса-сапера Патрона, знятися у прямому ефірі на 1+1, відвідати дитячий центр для переселенців, а також потрапити до неприємної історії у центрі столиці.

Надя Дорофєєва покаялася у скоєному
Надя Дорофєєва покаялася у скоєному

Майже півроку Надя Дорофєєва колесила Європою та іншими частинами світу заради порятунку України від російських окупантів, виступаючи на благодійних концертах. Київські вулиці подарували співачці не лише приємні спогади, а й неприємність, яка сталася з Дорофєєвою. За словами співачки, її автомобіль було оштрафовано через неправильне паркування та відправлено на штраф-майданчик.

Згрішила.

– написала співачка під постом. Надя Дорофєєва зраділа, що завдяки “Києву Цифровому” їй вдалося швидко забрати своє авто, порівняно з Європою, де на бюрократію йде багато часу.

  • В Україні навіть штраф отримувати приємно.
  • Ось це щастя – радіти штрафу саме в Україні.
  • Теж мандруючи Європою, завжди порівнюю з нашою країною і сфера обслуговування у нас у рази крутіша.

Нагадаємо, навесні пара Надя Дорофєєва та Володимир Дантес приголомшила фанатів своїм розставанням. Про причини вони вважають за краще не говорити, але відомо, що вони перестали бути ще парою взимку. Шанувальники відразу запідозрили наявність когось третього, хто і став причиною розлучення. Так і сталося, невдовзі Надя показала свого нового обранця. Ним виявився ресторатор Михайло Кацурін. Можливо, стосунки з Надією Дорофєєвою і стали причиною розлучення Михайла та Даші Кацуріної, у шлюбі у них народилося двоє дітей. Масла у вогонь підливають розмови про те, що Кацуріна та Дантес теж разом, але поки що це приховують. Шанувальники здивовані, адже по суті ця четвірка обмінялася партнерами.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.