Потап і Настя чекають на дитину: Каменських натякнула на вагітність і показала, якою буде мамою

Настя Каменських уперше за півроку приїхала до України, але без чоловіка Потапа. Про повернення співачка розповіла у своїй соцмережі, показавши фото зі свого саду.

Публікація в Інстаграм, де співачка одягнена в джинсовий комбінезон і тримає яблуко в руці, викликала воістину шквал емоцій серед читачів. Насамперед, багато коментаторів висловили свою радість з приводу довгоочікуваного повернення улюбленої співачки. Шанувальників також насторожив зовнішній вигляд Каменських: об’ємний джинсовий комбінезон приховував її постать, а поза не давала розглянути такий бажаний для фанів вагітний животик.

Чутки про вагітність Насті Каменських почали розповзатися ще з часів таємного весілля з Олексієм Потапенком: багато хто думав, що саме очікування дива спричинило швидкий розпис молодих. З того часу минуло вже три роки, а Настя так і не народила. Тим не менш, невгамовні фанати не втомлюються розглядати до найменших подробиць фігуру співачки і вишукувати ознаки вагітності, що приховується. Ще більше суперечок розгорілося після ефіру на каналі 1+1, куди було запрошено співачку. Співачка прийшла на ефір у балахонистому костюмі оверсайз, який, на думку шанувальників, мав приховати цікаве становище. Настя Каменських разом із ведучими сфотографувалися, тримаючи перед собою прапор України.

Настя Каменських та Потап чекають на дитину
Настя Каменських та Потап чекають на дитину?

На місці, де повинен бути животик співачки, тканина прапора дивно випиналася, візуально нагадуючи вагітність.

  • А чого це Настя вже майже півроку показує себе до пояса, навіть трохи вище, і завжди ховається то за вільним одягом, то за спинами чоловіків?
  • Настя вагітна, приїхала в Україну… Тим часом Потап ні ногою на рідну землю…
  • Настя точно вагітна.

Так це насправді чи ні, побачимо пізніше. До речі, аналізуючи соцмережі співачки, можна з упевненістю сказати, що вона буде гарною мамою, тому що чудово знаходить спільну мову з дітьми.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.