Як Камалія виховує дочок від чоловіка-мільярдера: елітна освіта та просування у шоу-бізнес

Камалія є найбагатшою співачкою України, адже майже 20 років тому вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. На своїх доньок Арабеллу та Мірабеллу співачка не шкодує грошей.

Українська співачка Камалія стала дружиною пакистанського мільярдера Мохаммада Захура у 2003 році. Їх любові не завадили ні різниця у віці в 22 роки, ні різниця у національності та релігії. Вже через 3 місяці після знайомства 26-річна Камалія та 48-річний Мохаммад Захур одружилися.

Як виглядає чоловік Камалії

Подружжя дуже мріяло про дітей, однак у Камалії не виходило завагітніти. Лише через 10 років спроб у 2013 році з’явилися на світ за допомогою ЕКО дівчатка-двійнята, яких назвали оригінальними іменами Арабелла та Мірабелла. Це довгоочікувані та дуже бажані діти. Звичайно, Камалія та Мохаммад хочуть дати своїм донькам тільки все найкраще.

Як Камалія виховує своїх дочок і скільки витрачає на них грошей

Як Камалія виховує дочок від чоловіка-мільярдера: елітна освіта та просування у шоу-бізнес

Арабеллі та Мірабеллі зараз 8 років, але зовсім скоро (6 вересня) їм виповниться 9. Арабелла та Мірабелла навчаються в одній із найкращих приватних та престижних шкіл Києва — Міжнародній британській школі. Це навчальний заклад, де до кожного учня підбирається індивідуальний підхід, а навчання проходить англійською мовою. Проте освіта в елітній школі по кишені не всім. За рік навчання на одну дитину доведеться віддати 20-25 тисяч доларів.

Крім навчання у школі дочки Камалії розвиваються у найрізноманітніших напрямках. Відомо, що дівчатка займаються кінним спортом, плаванням, гімнастикою та музикою.

Камалія часто ділиться успіхами дівчат у своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно співачка показала відео, на якому дівчатка досить непогано грають на барабанах. Також у блозі Камалії можна знайти ролики, де Арабелла та Мірабелла співають, показуючи гарні вокальні дані.

Варто зазначити, що незважаючи на свій юний вік, доньки Камалії вже виступали на сцені. Так, дівчатка брали участь у модних показах, знімалися для обкладинки глянцю та неодноразово співали зі своєю мамою на концертах.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.