Надя Дорофєєва приголомшила кадром з новим кавалером: він підходить більше, ніж Дантес та Кацурін

Співачка Надя Дорофєєва нарешті повернулася до України після шести місяців поневірянь Європою. За її словами, це трапилося тільки тому, що вона хотіла побачитися з найбажанішим кавалером. Це не Михайло Кацурін і точно не колишній чоловік Дантес.

Багато українських артистів, які залишилися вірними Україні, з початком повномасштабної війни більшу частину свого часу присвячують благодійності. Надя Дорофєєва не виняток. Країни Європи, Казахстан, участь у віртуальному концерті “WORLD UNITE FOR UKRAINE”, виступи на благодійних матчах. Окрім зборів коштів на потреби армії, Надя займається волонтерською діяльністю. У Бухаресті українці створили творчу школу для наших дітей. Разом з Іриною Горовою Надя приїхала відвідати цих 120 діток, зустріч була по-справжньому душевною та щирою. Такі візити відбуваються у Польщі та Литві. На початку літа співачка поділилася, що віддаватиме на ЗСУ частину зароблених грошей за перегляди відео в Ютуб. На початку серпня Надя Дорофєєва опублікувала пост із рідного Києва. Шанувальники були безмежно раді поверненню улюблениці. За кілька днів Дорофєєва таки розповіла про свою справжню причину приїзду до Києва.

На фото щаслива співачка тримає на руках найпопулярнішого в Україні та за її межами пса-сапера Патрона.

Справжня причина приїзду до Києва

Цікава розмова розгорнулася у коментарях. Коханий Наді Міша Кацурін з сумом помітив, що Патрон – перший собака, який вкрав у нього кохану. Фанати Наді не довго думали, відповівши що у Дантеса ось теж один собака украв дружину.

Навіть трохи приємно бути першим чоловіком, у якого собака увів дівчину.

Надя Дорофєєва покинула Дантеса заради Михайла Кацуріна
Надя Дорофєєва покинула Дантеса заради Михайла Кацуріна

Відповіді під коментарем Кацуріна не залишають байдужих:

  • У тебе не було шансів. 1:1.
  • Ти те ж саме зробив, коли в Дантеса увів.
  • Це ти про Дантеса?
  • Ні, перед тим якийсь собака увів дружину в Дантеса
  • Будеш Патрону мстити, приготуєш “кеджангук”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.