Олег Винник та Таюне чекають на дитину: Таїсія Сватко натякнула на вагітність і перестала ховати круглий живіт

Відомий український співак Олег Винник, який позиціонує себе закоренілим холостяком, насправді вже багато років одружений і має сина. Шанувальники артиста підозрюють, що Винник стане татом вдруге.

Олег Винник понад двадцять років дотримувався амплуа таємничого холостяка. Тепер немає сенсу приховувати сімейні стосунки, адже його шанувальниці давно все знають про співака. Олег Винник розпочав свою кар’єру двадцять років тому, коли, будучи студентом училища культури, почав заробляти на життя своїми виступами. Подейкують, саме тоді Олег Винник та Таїсія Сватко одружилися. У мережі гуляє архівне фото, де молоді артисти тримаються за руки. Хоч доля і занесла співака до Німеччини, де він і живе із сім’єю, співак повернувся на українську сцену після того, як став популярним серед німецьких глядачів під псевдонімом OLEG. До пандемії коронавірусу співак був найоплачуванішим артистом в Україні.

Олег Винник приховує, що одружений із Таїсією Сватко
Олег Винник приховує, що одружений із Таїсією Сватко

Його бек-вокалістка Таюне та за сумісництвом дружина Таїсія Сватко протягом двох десятків років завжди поряд зі співаком. За непідтвердженими даними, у пари в Німеччині є син Юліан. Олег Винник ніколи не коментує своє особисте життя. Таїсія Сватко нещодавно розпочала свою сольну кар’єру співачки, готується до випуску альбому. Олег Винник називає свою кохану ніжно: “Квітка Таюне”. Таїсія публікує кадри зі свого професійного життя в Інстаграм. Нещодавно уважні фанати запідозрили, що Таюне приховує вагітність. Під одним із фото коментатори не втомлювалися давати свої оцінки:

  • Здавалося, чи правда видно животик? Таєчко, ви з Олегом зважилися на другого?
  • Мені здається, чи видніється круглий животик.
  • Олег Винник стане татом, ось би донька
  • Чого тільки не побачать, то вагітна, то народила.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.