17-річна Маша Полякова здивувала зовнішнім виглядом: Полякова вперше за довгий час показала старшу дочку

Оля Полякова наважилася привезти доньок до України. Весь цей час 17-річна Маша та 10-річна Аліса гостювали у подруги співачки, російської журналістки Ніки Білоцерківської у Франції. Але настав час повертатися додому.

Вперше від початку повномасштабної війни співачка Оля Полякова привезла доньок до України. Раніше ми розповідали, що співачка та дружина бізнесмена Вадима Буряковського разом із дочками втекла з Києва на захід країни. Там вона пережила страшну депресію, і лише завдяки роботі змогла повернути позитивний настрій. Оля Полякова різко висловлюється проти російських колег, які підтримують режим путіна. Із першого дня її соцмережі стали трибуною справедливості.

Оля Полякова із сім'єю
Оля Полякова із сім’єю

Нещодавно Полякова поділилася новиною про те, що старша дочка Маша вступила до британського вишу, де дуже хотіла навчатися. Маша пробує себе у музиці: вона співає у рок-гурті. Паралельно займається навчанням та веденням блогу в Інстаграм. Маша дуже схожа на свою зіркову матір. Молодша Аліса поки воліє проводити час із сім’єю чи друзями, займається музикою та спортом. Аліса дуже схожа на свого батька Вадима Буряковського. Місяць тому, коли співачка вирішила повернутися до України, Аліса вмовила Полякову взяти її з собою, незважаючи на те, що безпечніше було б залишатися у Франції. За словами співачки, Аліса була дуже щаслива опинитися вдома, як і сама Полякова.

Оля Полякова наважилася привезти доньок до України
Оля Полякова наважилася привезти доньок до України

Днями зірка сцени Оля Полякова поділилася кадрами приїзду обох дочок додому, в Україну. У відео виконавиця показує своїх дівчат із валізами та музичними інструментами. Треба сказати, що одягнені дівчатка просто. Особливо здивувала читачів старша Маша: м’ята безформенна футболка незрозумілого кольору та широкі шорти приховували красу 17-річної дівчини. Треба сказати, вбрання було в кілька разів більше за необхідний розмір. Проте це анітрохи не бентежило ні дітей, ні співачку. Вони щиро раділи довгоочікуваному поверненню додому.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.