Чоловік Руслани Писанки вперше поділився, як дізнався, що в актриси рак: “Вона сказала, що у неї пухлина”

Сьогодні, 21 серпня, у Києві прощаються з Русланою Писанкою. Чоловік української актриси театру та кіно, телеведучої Ігор Ісаков поділився, як дізнався, що у дружини онкохвороба.

Яскрава та життєрадісна, талановита та неповторна актриса та телеведуча Руслана Писанка назавжди залишиться у серцях українців. У ніч на 19 липня 2022 року улюблениця мільйонів пішла з життя. Ця новина стала громом серед ясного неба не лише для глядачів, а й для колег та друзів актриси. Як стало відомо пізніше, життя 56-річної Писанки забрав рак.

Коли буде похорон Руслани Писанки
Коли буде похорон Руслани Писанки

Багато шанувальників вважали, що близьке оточення давно знало про недугу актриси, але не хотіло цього розголошувати. Насправді, про хворобу знав лише чоловік. У лютому цього року, майже перед початком повномасштабної війни, актриса зомліла в театрі прямо під час вистави. Цей інцидент не на жарт стривожив усіх, хто любив Писанку. Наслідком падіння став перелом ноги. Швидше за все, через травму довелося провести обстеження, яке показало щось недобре. Вже під час війни актриса поїхала на інвалідному візку до Німеччини на лікування. Там вона й дізналася про свій діагноз. Нещодавно в ефірі каналу 1+1 чоловік актриси Ігор Ісаков поділився з ведучими, як Руся розповіла коханому про свою хворобу. Ігор якраз їхав у машині, була моторошна пробка. Руслана зателефонувала з Німеччини і абсолютно спокійним голосом сказала:

У мене пухлина.

На той момент усе перевернулося з ніг на голову. Ігор Ісаков займався документацією, адже нещодавно поховав маму Руслани, яка також померла від раку.

Коли буде похорон Руслани Писанки
Сьогодні попрощаються з Русланою Писанкою та її мамою

За словами Ісакова, він тоді думав, що все налагодиться, хвороба піде, вони зможуть перебороти її разом. На жаль, хворобу було запущено через несвоєчасне виявлення раку. Як відомо, чоловік Руслани після процедури кремації організував прощання спочатку у Німеччині, а після оформлення документів перевіз порох коханої дружини до Києва. Сьогодні, 21 серпня, відбувається прощання з Русланою Писанкою. Поховають актрису театру та кіно на Байковому цвинтарі, чин похорону призначено на 11:00. У мережі вже з’явилися перші фото з похорону біля ікон та мозаїки. Сьогодні попрощаються також з мамою актриси. Мережу облетіли фото, як прощається з найкращою подругою заплакана актриса Ольга Сумська.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.