Стала відома реальна причина розлучення мера Києва Віталія Кличка після 25 років шлюбу: “Є якась Либідь”

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко в одному з інтерв'ю зізнався, що тепер холостяк. Віталій та його дружина Наталія вирішили розлучитися після 25 років спільного життя. За словами Віталія, причиною розлучення стали різні інтереси.

Нещодавно стало відомо, що колишній чемпіон у суперважкій вазі та нинішній мер Києва Віталій Кличко та його дружина Наталія більше не пара. Останні роки подружжя жило у різних країнах: Віталій в Україні, а Наталя – у Німеччині. За словами чоловіка, у них з дружиною вже давно було різне життя та різні інтереси і тому вони прийняли взаємне рішення розлучитися.

Невдовзі й сама Наталія Кличко прокоментувала заяву свого чоловіка. Вона опублікувала у своєму Інстаграм-блозі пост, у якому підтвердила розлучення з Віталієм та подякувала йому за роки, які вони прожили разом. Наталя підкреслила, що рішення розлучитися було обопільним та виваженим.

Проте нещодавно відомий телеведучий Слава Дьомін проговорився, що Віталій Кличко має іншу жінку і саме це стало причиною його розлучення.

Серце Віталія Володимировича зайняте не лише Кієм, Хоривом та Щеком, а є ще якась Либідь, про яку він поки що не розповідає.

, – заявив Дьомін у програмі ” Слава ПРО “.

Нагадаємо, Віталій та Наталя Кличко стали під вінець ще у 90-х роках. Вони мали багато спільних інтересів, найбільше їх пов’язував спорт. Поки Віталій займався боксом, Наталя була професійною гімнасткою. Вони були однією з найвідоміших та найщасливіших пар. У 2000 році у них народився син Єгор-Деніель, через 2 роки на світ з’явилася дівчинка Єлизавета-Вікторія, а в 2005 році у них народився син Максим-Олександр. Нині діти Наталії та Віталія живуть та навчаються у Великій Британії.

З 2014 року Віталій Кличко почав будувати політичну кар’єру в Україні, а Наталя залишилася жити у Німеччині. Жінка почала займатися йогою та медитаціями. Зараз вона позиціонує себе як інструктора з йоги.

Варто зазначити, що після початку повномасштабної війни на території України Наталя Кличко допомагала збирати гроші на потреби потерпілим у війні людям та співпрацювала з фондом братів Кличків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.