Молода дружина Романа Сасанчина показала, на що йде заради шлюбу з відомим співаком: хоче бути ідеалом (Відео)

Дружина переможця шоу "Голос країни-10" Романа Сасанчина показала підписникам свій звичайний день, доки чоловік працює. У дівчини власний блог у Мережі.

За життям Романа Сасанчина стежать тисячі фанатів після його дворазового тріумфу на головній сцені країни у шоу “Голос країни”. Обидва рази талановитий виконавець під керівництвом Тіни Кароль здобув перемоги. Вперше це було у дитячому сезоні, а друга перемога була вже серйознішою. За неї Ромі подарували квартиру, яку він вирішив не облаштовувати для життя, а продати. Як пояснив співак, це рішення він ухвалив разом зі своєю дружиною Іванною. Пара вважає більш вдалим варіант продати цю велику квартиру без ремонту і купити на ці кошти житло поменше, але облаштоване, адже у них вже є дитина. Наприкінці 2021 року у Сасанчиних народилася дочка Елізабет.

Війна змінила плани молодого подружжя. На даний момент вони живуть на орендованій квартирі біля Тернополя і не планують переїжджати назад до столиці, поки це небезпечно. Якийсь час дружина Романа Сасанчина перебувала у Польщі з дочкою, але вирішила повернутися до чоловіка та адаптуватися до нових умов життя у воєнний час.

Молода дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пластичні операції у 24 роки.
Молода дружина Романа Сасанчина показала, на що йде заради шлюбу з відомим співаком

Іванна веде власний блог в Інстаграмі, де має вже більше 30 тисяч підписників. Для своєї аудиторії дівчина показує різні сімейні моменти та розповідає, як бути молодою мамою та дружиною.

У новій публікації дружина Сасанчина показала, як минає її день. Крім того, що треба бути господинею та приділяти час дитині, Іванна також встигає стежити за своєю фігурою. Перше, із чого починається її день – антицелюлітний масаж. Очевидно, дівчина хоче бути для свого чоловіка найкрасивішою.

Одна година мого дня у цьому відео! Мені цікаво, чи подобаються вам такі відео? Якщо так, тоді пишіть у коментарях!

– звернулася Іванна до підписників.

Усі як один зазначили, що люблять дивитися такий контент від блогерки та чекають продовження.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.