Від кого завагітніла Наталія Могилевська: 47-річна співачка вперше розповіла про таємничого коханого

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яку підозрюють у довгоочікуваній вагітності, розповіла, що її серце вже не вільне після довгих років самотності.

Наталія Могилевська дуже відкрита у спілкуванні зі своїми численними фанатами. Співачка не приховує від шанувальників подробиць особистого життя, але тримає деякі факти в секреті. Нещодавно Наталю запідозрили у вагітності через те, як виглядає її фігура у досить вільній сукні. Багатьом здалося, що зірка розширилася в області талії, а в коментарях користувачі Мережі припустили, що Могилевська вагітна двійнятами.

За 47 років свого життя артистка лише раз була заміжня, а дітей у неї немає, тому публіка сподівається, що це незабаром нарешті станеться. До того ж, у Наталії з’явився чоловік, який робить її щасливою.

Вагітна Наталія Могилевська розповіла про коханого

На початку повномасштабного російського вторгнення на територію України Наталя познайомилася з чоловіком, з яким зав’язала стосунки та продовжує їх будувати. Разом із коханим Могилевська відвідувала дитячі будинки, лікарні, військові частини, він завжди її супроводжує, щоб захистити, а вона зізнається, що їй нічого не страшно поряд із ним.

Наталія Могилевська у білому костюмі
Від кого завагітніла Наталія Могилевська

Ім’я та особистість таємничого обранця співачка не розкриває, але обіцяє, що коли закінчиться війна, вона обов’язково поділиться своєю радістю з фанатами. Все що Наталя розповіла про коханого, що він старший за неї, не з шоу-бізнесу і дуже гарний.

Нагадаємо, єдиним законним чоловіком Наталії Могилевської був бізнесмен Дмитро Чалий. Подружжя не відсвяткувало навіть першу річницю весілля. Причиною розлучення стали різні погляди на сімейне життя. Наталя виявилася не готовою до ролі дружини та матері, а Дмитру потрібна була саме така жінка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.