Красивий батальйон: Українські красуні, які допомагають військовим – Нікітюк, Астаф’єва, Огнєвіч та інші

24 лютого 2022 року в Україні розпочалася повномасштабна війна з росією, яку підло розв'язала країна-сусід. Українські зірки не залишилися осторонь і допомагають військовим чим можуть.

Війна в Україні показала хто є хто. Багато зірок-чоловіків змінили мікрофон на автомат, смокінги на камуфляж і пішли захищати рідну країну. Є також такі, хто виїхав за кордон і не поспішає повертатися. Чоловік Насті Каменських Потап разом із співачкою незадовго до російського вторгнення виїхав до Іспанії і досі перебуває там, хоча навіть його знаменита дружина вже повернулася додому. Сергій Бабкін як багатодітний батько перебрався до Німеччини, за чутками, там же знаходиться Олег Винник. Натомість багато українських красунь проявили свою максимальну хоробрість і почали допомагати нашим захисникам.

Даша Астаф’єва

З перших днів війни Даша Астаф’єва посилено допомагає воїнам ЗСУ. Разом з іншими волонтерами вона працювала на кухні та чистила картоплю мішками, щоб нагодувати захисників. Також вона допомагає притулкам для тварин, людям похилого віку.

Даша Астаф'єва чистить картоплю для військових
Даша Астаф’єва чистить картоплю для військових

Леся Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк у своїй рідній Хмельницькій області створила притулок для людей, які змушені були залишити будинки та виїхати у безпечніші регіони країни. Зірка Нового каналу впевнена, що зараз допомагати – обов’язок кожного. Незважаючи на те, що Леся сильно втомлюється, вона знаходить натхнення у радості дітей, посмішках людей та вірі у обов’язкову перемогу.

Леся Нікітюк створила притулок для переселенців
Леся Нікітюк створила притулок для переселенців

Злата Огнєвіч

Екс-холостячка Злата Огнєвіч регулярно привертає увагу у своєму блозі Інстаграм до полонених українських військових, дає багато благодійних концертів за кордоном, на яких збирає гроші для ЗСУ, а також виступає у військових частинах разом з іншими артистами, щоб підняти бойовий дух наших захисниць та захисників.

Злата Огневич дає благодійні концерти
Злата Огнєвіч дає благодійні концерти

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?