Тополя та музиканти гурту “Антитіла” залишають зону бойових дій: навоювалися і вирішили повернутися на сцену

З початку повномасштабної війни на території України Тарас Тополя та інші музиканти гурту "Антитіла" вирішили стати на захист власної країни. Проте через 6 місяців служби артисти вирішили залишити зону бойових дій та повернутися до творчості.

З початку повномасштабної війни в Україні життя кожного українця кардинально змінилося. Хтось втратив близьких людей, хтось — свій рідний дім, однак усі українці намагаються зробити хоч щось, аби наблизити перемогу.

Чоловіки різних професій і занять були змушені взяти в руки автомати і йти захищати нашу священну землю від ворога. Винятком не стали представники шоу-бізнесу. Так, український гурт “Антитіла” всім складом вирішили іти на поле бою. Перші місяці вони перебували на Київщині, а потім їх відправили у гарячіші точки — на північ Харківщини.

Тополі та інші учасники групи
Тополя та музиканти гурту “Антитіла” залишають зону бойових дій

Тарас Тополя був у складі 130 Батальйону ЗСУ та виконував обов’язки бойового медика, стрільця-парамедика та водія. Чоловік евакуював поранених бійців із поля бою.

25 серпня Тарас Тополя у своєму Інстаграм-блозі повідомив, що він та інші учасники гурту “Антитіла” залишають поле бою. За словами артиста, це особисте розпорядження головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Тарас підкреслив, що він продовжує нести службу в рядах 130 Батальйону ТРО, проте брати участь у бойових діях він більше не буде.

Тепер Тополя має намір боротися на іншому фронті — інформаційному. Чоловік повідомив, що вони з іншими музикантами гурту “Антитіла” створили власний благодійний фонд та мають намір збирати кошти для матеріального забезпечення ЗСУ. Також Тополя додав, що допомагатимуть вони ще й дітям, чиї батьки так і не повернулися з війни.

Нагадаємо, Тарас Тополя – батько трьох дітей. Старшому синові артиста лише 9 років, а молодшій Марії ще немає і двох років. Відповідно до закону України, Тарас як багатодітний батько мав повне право виїхати за кордон. Проте артист відправив свою дружину із трьома дітьми до США, а сам вирушив захищати батьківщину.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.