“На сьомому місяці”: дружина Кончаловського Висоцька поділилася подією через вісім років коми доньки (Відео)

Юлія Висоцька – відома актриса, телеведуча та кулінар. Проте відома артистка ще й тим, що є мамою дівчинки Марії Кончаловської, яка вже вісім років перебуває у комі.

Юлія Висоцька знімається в кіно та грає у театрі, але найбільше шанувальників актриса придбала завдяки її авторському кулінарному шоу “Їмо вдома”. У ньому Висоцька готує на власній кухні найрізноманітніші страви: від щоденних сніданків до вишуканих страв. Програма виходить в ефір уже багато років і все так само приковує глядачів біля телеекрану.

Дружина Кончаловського Висоцька поділилася подією через вісім років коми доньки

У серпні Юлія Висоцька відзначила дуже важливе для себе свято – “день народження” програми “Їмо вдома”. Авторському шоу Юлії Висоцької виповнилося 19 років. Цього дня телеведуча згадала, якими були зйомки перших епізодів цієї програми. За словами Юлії, вона тоді була на 7-му місяці вагітності.

У серпні 2003 року я була на сьомому місяці. Ми почали знімати, хоч ніхто й не знав, як це робити.

, – поділилася Юлія.

Висоцька також порадувала своїх шанувальників важливою новиною: незабаром вона збирається знімати новий сезон програми “Їмо вдома”.

Нагадаємо, Юлію Висоцьку знають у всьому світі, як маму Маші Кончаловській, яка вже понад 8 років перебуває в стані коми.

У 2013 році родина Кончаловських із двома дітьми потрапили у страшну автомобільну аварію, перебуваючи на відпочинку у Франції. Найбільше постраждала 13-річна Маша, яка виявилася не пристебнутою ременем безпеки. Марія зазнала серйозних травм і лікарі були змушені ввести її в стан медикаментозної коми.

Маша Кончаловська - як вона собі відчуває?
Як виглядають чоловік та діти Юлії Висоцької

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський після трагедії ухвалили рішення не розповідати про стан своєї доньки журналістам і загалом не обговорювати ні з ким. Проте деяка інформація від наближених людей до родини Кончаловського та Висоцької іноді все ж таки випливає. Так, відомо, що Марія на якийсь час виходила з коми. Дівчина навіть згадала своїх близьких. Але покращення здоров’я дівчини було не довгим і незабаром її знову ввели в кому.

Більше про подробиці стану здоров’я Марії Кончаловської дивіться у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.