Тричі одружений Олексій Арестович не соромлячись, фліртує з новою пасією: досвідчена жінка у самому розквіті

Олексій Арестович - неоднозначний персонаж для українців, адже він викликає цілу гаму почуттів від ненависті та заздрості недоброзичливців до безмірної любові та довіри шанувальників.

Позаштатний радник Офісу Президента Олексій Арестович не вибуває із інформаційного поля. Упродовж півроку Арестович відкривався з різних боків. Ми знаємо його правою рукою Михайла Подоляка, розвідника в минулому, актора, який зіграв Люсеньку, військового експерта та психолога. З приводу посади радника ОП теж був скандал – хтось злив у мережу матеріали, які нібито доводять, що Арестовича немає в списку ні штатних, ні позаштатних співробітників. З інтерв’ю програмі ЖВЛ шанувальники дізналися трохи інформації про особисте життя. Виявляється, Арестович одружений втретє з Анастасією Арестовичем (Грибановою), яка народила йому сина Сашка. Олексій має ще двох дітей від минулих шлюбів, а з колишніми дружинами продовжує спілкуватись. Радник чесно поділився, що завдяки каналу на Ютуб та психологічним семінарам у Києві його дохід зріс із 200-300 тисяч гривень у кілька разів. І це зрозуміло, адже його стрімку популярність не можна заперечувати. Якщо взяти за приклад ютуб-канал, то в лютому на нього було підписано близько 300 тисяч людей, а в серпні канал налічує вже понад півтора мільйони фоловерів.

Тричі одружений Олексій Арестович, не соромлячись, фліртує з новою пасією
Тричі одружений Олексій Арестович, не соромлячись, фліртує з новою пасією

На концерті до Дня незалежності, який записували у метрополітені Києва, на сцену до Андрія Данилка вийшов Олексій Арестович. Він сказав, що концерт у підземці стане символом незламності України. Вєрка Сердючка назвала радника лікарем та крашем українок, а він втратив голову перед чарівною “мамою” співачки – обійняв її та поцілував у голову. Після цього пішов діалог про те, що все робиться тільки заради жінок, і знову обійняв “маму” Сердючки.

Я не заздрісна…

– стояла на своєму Вєрка Сердючка, не подаючи вигляду, що хотіла б бути її на місці. Реакція публіки не забарилася під відео:

  • “Арестович хоче собі четверту дружину, старшу, так-сказати, досвідченішу…”
  • “Україна всьому світу показала, що це маленька, сильна, об’єднана країна, з прекрасним волелюбним, порядним, розумним народом, усім країнам можна на вас рівнятись, перемога за вами, за вами правда!”
  • “Ніхто так не просуває і робить популярним Арестовича, як його недоброзичливці та ненависники.
  • “Дякую. Трохи радості заслужили наші люди.”

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.