Колишній чоловік Аліни Гросу Олександр Комков спростував слова української співачки: брехня вийшла на поверхню

Колишній чоловік української співачки Аліни Гросу – московський бізнесмен Олександр Комков – заявив, що рішення про розлучення не було його ініціативою, а Аліна збрехала своїм глядачам.

Влітку 2019 року новина про помпезне весілля українки Аліни Гросу та росіянина Олександра Комкова в італійському замку вартістю 100 тисяч доларів облетіла всі ЗМІ. Вже у грудні пара почала жити окремо, а пізніше стосунки закінчилися вже офіційно. В інтерв’ю Аліна розповідала, що їй боляче переживати розставання із чоловіком, за її словами, Олександр запропонував їй тимчасово пожити окремо. Як виявилось, у нього вже була інша жінка. Аліна не може пробачити зраду, адже, за її словами, все трапилося зненацька, вона нічого не підозрювала. Нещодавно Комков спростував слова співачки щодо їхнього розриву. Він запевнив, що розлучення було обопільним рішенням, а не його ініціативою, як раніше зізнавалася Аліна. Він не спілкується з колишньою дружиною, але бажає їй щастя у кар’єрі та особистому житті.

Аліна Гросу відсвяткувала помпезне весілля з Олександром Комковим
Аліна Гросу відсвяткувала помпезне весілля з Олександром Комковим

Приблизно в той же час співачка багато працювала у тандемі з російським актором Романом Полянським. Він знімався у низці кліпів Гросу (“Дика”, “Любила”, “Вова” тощо.), глядачі помітили надзвичайний зв’язок між молодими людьми. 2020 року Аліна з Романом зізналися, що вони вже давно разом. Роман у минулому був одружений, у нього є дочка Марфа. Заради коханої Аліни Полянський залишив росію та переїхав до України, щоб частіше бути разом. Тут займається режисерською діяльністю та акторською кар’єрою. Пара разом уже три роки, але вважає за краще не афішувати деталі своїх стосунків.

Аліна Гросу та Роман Полянський разом уже три роки
Аліна Гросу та Роман Полянський разом уже три роки

З початком війни від Романа Полянського чекають особистої думки з приводу дій росії, сам він не публікує нічого на сторінці, але за публікаціями співачки відомо, що Роман все ще перебуває в Україні. Павло Зібров дав невеликий коментар, де запевнив глядачів, що Роман ще той козак і повністю підтримує Україну.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.