Безробітна, але заміжня Лілія Ребрик засвітилася на фото з двома чоловіками: “Тепер ви знаєте”

Після закриття Нового каналу актриса та телеведуча залишилася без роботи, але сумувати не стала, адже точно знає, що довго сидіти склавши руки вона не буде.

Так і сталося, ведуча Лілія Ребрик поки ніяк не прокоментувала свою участь у майбутньому проєкті. Але на сторінці гумористичної програми “Дизель-шоу” з’явилася публікація, яка все пояснює. На фото Лілія Ребрик стоїть між двома акторами проєкту – Єгором Крутоголовим і Дмитром Танковичем, по очах видно, що Лілія щаслива бути там. Виявляється, тепер акторка зіграє свою роль у проєкті, можливо в тандемі, а фото зроблено, мабуть, під час репетиції. Наприкінці серпня колектив запланував нові концерти, де й виступить Ребрик.

Лілія Ребрик візьме участь у новому "Дизель-шоу"
Лілія Ребрик візьме участь у новому “Дизель-шоу”

Крутезна новина: на наш концерт завітає неперевершена Лілія Ребрик! Упевнені, ви в захопленні від такого сюрпризу. Які ролі зіграє артистка? Можливо, складаються нові тандеми? Тепер ви знаєте, що вас чекаємо не лише ми, а й неймовірна Лілія Ребрик!

Підписники сторінки були в захваті від цієї новини:

  • “Оооо ця чарівна посмішка і ці чарівні цьомики!!! Це любов! Надіюсь, що після перемоги ви приїдете в Дубно!!!”
  • “Класний сюрприз, заздрю всім, хто купив квитки на концерт”
  • “Які ви красиві всі, просто супер виглядаєте”
  • “Дуже чекаю концерту, тим більше, він переносився вже. Сподіваюся побачити Лілічкину усмішку”

Нагадаємо, що актриса та телеведуча Лілія Ребрик разом із чоловіком хореографом Андрієм Диким зараз живуть на два міста. Їхні діти перебувають у бабусі у Чернівцях, а зіркова пара працює у Києві. Тому їхнє життя під час війни проходить між цими містами, адже хочеться частіше бачити своїх дівчаток, але й працювати теж треба.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.