5 українських зіркових пар із величезною різницею у віці: Павлік та Репяхова, Комаров та Кучеренко та інші

Ще класик говорив, що коханню всі віки покірні. Однак суспільство досі із засудженням відноситься до пар, у яких велика різниця у віці.

У цій статті ми розповімо про зіркові пари з великою різницею у віці. Незважаючи на цифри в паспорті, їм вдалося побудувати щасливу і міцну родину.

Віктор Павлік та Катя Репяхова (різниця у віці: 28 років)

Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь
5 українських зіркових пар із величезною різницею у віці: Павлік та Репяхова

Катя Репяхова змалку була фанаткою українського артиста Віктора Павліка. Дівчина й уявити не могла, що колись він стане її чоловіком. Вони познайомились завдяки роботі. Репяхова стала концертним директором артиста. Незабаром робочі відносини переросли в романтичні. Павлік розлучився зі своєю третьою дружиною і одружився з Катею, яка молодша за нього на 28 років. Вже через рік у подружжя народився син Мишко. Для Павлика цей шлюб є четвертим, а для Каті — першим.

Оля Полякова та Вадим Буряковський (різниця у віці: 15 років)

Оля Полякова повела дружина із сім'ї
5 українських зіркових пар із величезною різницею у віці: Полякова та Буряковський

Оля Полякова познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом, коли вона була нікому не відомою співачкою-початківцем. На момент знайомства багатий та впливовий бізнесмен Вадим був одружений, але це не завадило Поляковій стати його коханкою. Через деякий час чоловік розлучився зі своєю дружиною і одружився з молодою співачкою. У шлюбі у них народилося двоє дітей: дівчатка Маша та Аліса.

Камалія та Мохаммад Захур (різниця у віці: 22 роки)

5 українських зіркових пар із величезною різницею у віці: Камалія та Захур

Українська співачка Камалія та пакистанський мільярдер Мохаммад Захур одружилися за 3 місяці після знайомства. Їхнім відносинам не завадили ні різниця у віці в 22 роки, ні різниця в національності та віросповіданні. Камалія та Мохаммад у шлюбі вже 20 років. У 2013 році у них народилися дівчатка-двійнята Арабелла та Мірабела.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко (різниця у віці: 15 років)

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренка
5 українських зіркових пар із величезною різницею у віці: Комаров та Кучеренко

Відомий телеведучий Дмитро Комаров довго мав статус завидного нареченого. У 2019 році чоловік приголомшив публіку зізнанням про те, що він таємно одружився. Обраницею Комарова стала володарка титулу “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко. Дівчина молодша за Дмитра на 15 років.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе (різниця у віці: 21 рік)

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
5 українських зіркових пар з величезною різницею у віці: Брежнєва та Меладзе

Чутки про те, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва крутять роман зародилися ще за тих часів, коли дівчина була у складі гурту “ВІА Гра”. Проте закохані довгі роки приховували свої стосунки.

У 2015 році Меладзе та Брежнєва таємно зіграли весілля і лише після цього оголосили про свої стосунки на публіку. Спільних дітей подружжя не має.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.