Битва за Віктора Павліка триває: теперішня та колишня дружина співака знову у центрі скандалу

Український співак Віктор Павлік навесні 2020 року вчетверте одружився з молодою Катериною Репяховою. Тоді пара опинилася в центрі скандалу, адже молода дружина була значно молодшою за свого обранця.

Шанувальники звинувачували Катерину Репяхову у нещирості почуттів, але найбільше не давала спокійно жити молодятам колишня дружина Віктора Павліка Лора Созаєва. Жінка не могла змиритися з тим, що її покинули, через це постійно дошкуляла молодій родині своїми запитами та претензіями. Тим більше, що на руках у неї був хворий на рак син співака, Павло. Лора не могла пробачити зраду, а після смерті сина в серпні 2020 року, здається, зовсім втратила здоровий глузд. На Катерину сипалися прокляття та образи. Віктора Павліка колишня дружина назвала зрадником, звинувачувала в байдужості до сина, хоча всі знають, що завдяки ньому синові таки зробили операцію. Вбита горем жінка замість того, щоб зібрати волю в кулак і вчитися жити далі, загрузла в помсті, агресії та звинуваченнях. Молода дружина Павліка на диво спокійно ставилася до Созаєвої, але прийшов день, коли Репяхова записала відео і розповіла все, що думає.

Віктор Павлик з молодою дружиною Катериною Рєпяховою
Віктор Павлік з молодою дружиною Катериною Рєпяховою

Як з’ясувалося, Віктор Павлік не лише утримував колишню, а й платив божевільний кредит на квартиру, де вона жила. Чого домагалася Лора, невідомо, але результат був передбачуваний: Катерина Репяхова подала позов до суду через образу “тварюка” і виграла справу. Катерина поділилася, що вони повідомили Созаєву, що більше не збираються виплачувати її кредит і утримувати її, що час їй ставати самодостатньою. Але Лора досі називає Катерину не інакше як коханкою колишнього чоловіка, хоча у Павліка у шлюбі з’явився маленький син Михайло від молодої дружини. Не нам судити, але можливо саме зараз Віктор Павлік нарешті знайшов своє справжнє кохання, а Лорі Созаєвій треба жити далі, відпустити ситуацію та спробувати стати щасливою без Віктора Павліка.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.