Андрій Данилко вперше поділився, скільки у нього дітей та хто їхня мати: “Двоє чи троє?”

Відомий співак, автор музики та віршів, виконавець яскравої та самодостатньої Вєрки Сердючки Андрій Данилко прокоментував чутки про дітей та про їхню можливу матір.

Почнемо з того, що особисте життя Андрія завжди було за сімома замками від цікавих поглядів. 48-річний Андрій ніколи не був одружений. За вдачею людина чутлива і вразлива, Данилко не може підпускати людей близько до свого серця, віддає перевагу самотності. Перше кохання трапилося зі співаком ще в школі, це була його сусідка по парті Анечка Сердюк. Дівчинка насміхалася з юного Андрія через малозабезпеченість Данилка, і тоді він сказав їй зі злості, що та ще пошкодує, що не обрала його. Коли Андрій Данилко став популярним завдяки своєму “СВ-шоу”, йому одразу приписали роман із актрисою Радмилою Щеголєвою, яка грала мовчазну Гелю. Сама Радмила неодноразово зізнавалася, що Данилко змінив її життя і змусив поглянути на світ інакше. Другою “коханою” Данилкою стала Інна Білоконь, виконавиця ролі мами Сердючки. Співак публічно не підтверджував ці чутки, лише одного разу в інтерв’ю “Слава+”, та й то – побічно. Потрібно було відповідати неправдою, і коли запитали, чи були у нього стосунки з Білоконь, той відповів “ні”.

Андрій Данилко з Інною Білоконь
Андрій Данилко з Інною Білоконь

У мережу потрапили навіть фото з зірками, що цілуються, але більше нічого про їхні стосунки не відомо. Ходили чутки також і про роман із “іншою” Гелею – Ольгою Ліцкевич. Більше того, розповідали навіть, що співак має двох синів – Михайла та Івана. Артист довго не хотів розвіювати амплуа таємниці, поки одного разу не випалив в одному з інтерв’ю:

Кому яка різниця? Два сини, чи три? Це моє життя, я не хочу про це говорити. Але скажу, що це абсурд повний і я не знаю, хто це вигадує. Ви мені хоч скажіть, хто їхня мати?

Наразі Андрій Данилко зайняв активну громадянську позицію, негативно висловлюється про війну росії в Україні, допомагає всім, чим може, і не залишив Київ у скрутні часи.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.