Таємне життя Тіни Кароль: хлібозавод, сінокіс і заміж за воїна ЗСУ(ФОТО)

Українська поп-діва, співачка Тіна Кароль, крім офіційної сторінки Instagram, веде ще кілька соцмереж. В одній із них фанати можуть насолоджуватися реальним життям свого кумира без прикрас.

Нещодавно Тіна Кароль почала вести власний Телеграм-канал. На ньому поки не так багато підписників – трохи більше 11 тисяч, але матеріали, якими ділиться зірка, заслуговують на увагу. Якщо в Інстаграм співачка показує в основному професійну діяльність, то в Телеграм можна побачити багато залаштунків та кадрів зі звичайного життя. Читачі у захваті, адже тут можна безпосередньо спілкуватися зі своєю улюбленою Тіною. Якщо погортати стрічку, побачимо кадри з благодійних поїздок та виступів Тіни Кароль. Нещодавній її візит до захисників у Телеграм висвітлено камерніше, по-домашньому. Співачка показує відео з намету військових, їхній побут, саморобні умивальники, кухню.

Фото
Фото із соцмережі Тіни Кароль

Кароль ділиться кадрами з відвідування хлібозаводу: вона захоплюється працею пекарів, показує свіжі ароматні буханці хліба, спілкується з персоналом. Окрім ексклюзивних матеріалів співачка часто ділиться своїми думками, улюбленими піснями. У Телеграмі співачки колосальна підтримка, важко знайти хоч один негативний коментар, а чат відкритий завжди. Виявляється, Тіна любить морозиво “Каштан”, вона показала фото ласощів і підписала: “Заслужила”. У Телеграм-каналі Тіна Кароль постає перед глядачами природною і без прикрас, що дуже до вподоби шанувальникам. Одне з останніх повідомлень Тіни Кароль присвячено воїнам ЗСУ:

Поки була в дорозі, думала про всяке.
…очі хлопців на фронті…..це любов.
Вони Най Най Най!
Вони заслуговують на все найкраще у світі.
Титани.
Ми фоткалися і вони тремтіли, а я тремтіла від того, що вони поруч.
Коротше, заміж за ЗСУ – це круто

Тіна кароль ділиться потаємним із передплатниками
Тіна кароль ділиться потаємним із підписниками

Коментарі непередбачувані, хто не розгубився, поспішив запропонувати своє серце:

  • А ви ще собі чоловіка не знайшли у лавах ЗСУ?
  • Виходь за мене заміж!
  • Ну, ви даєте жару!

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.