Оля Цибульська вперше показала кадри з чоловіком, якого приховує: “Без питань. Коханий”

Українська співачка Оля Цибульська ретельно приховує подробиці свого сімейного життя. Шанувальники добре знайомі з її сином Нестором, але про чоловіка майже нічого не відомо.

Кума Дзідзьо Оля Цибульська каже, що рішення не розкривати секрети було їх із чоловіком спільне, а значить розкриють таємниці, якщо знадобиться, теж удвох. Рік тому журналісти видання “Гордон” провели міні-розслідування та дізналися кілька фактів про обранця Цибульської. Сергій Грисюк – екс-депутат Радивилівської міськради, бізнесмен, директор “Радивіловмолоко”.

Оля Цибульська показала чоловіка
Оля Цибульська показала чоловіка

У зв’язку із закінченням депутатства Грисюком було заповнено декларацію про доходи, в якій у графі “дружина та діти” зазначені Ольга Цибульська-Грисюк та Нестор Грисюк. Поширення цієї інформації дуже схвилювало співачку, вона вважає, що хтось із знайомих ставить їй палиці у колеса, адже всі чудово знають, що сім’я не афішує родинних зв’язків. На особистій сторінці в соцмережі Оля рідко з’являється разом із коханим, а якщо й публікує спільне фото, то обличчя чоловіка ретельно приховує. Нагадаємо, що певний час співачці приписували таємні стосунки з Дзідзьо. Злі язики стверджували, що Цибульська “нагуляла” сина Нестора зі своїм кумом. Звісно, ця інформація була спростована. Щодо чоловіка Оля стверджує, що він не публічна особистість і хоче таким залишатися, принаймні поки що. Нещодавно співачка влаштувала день чесності з підписниками та залишила віконце у сторіс, де можна було ставити їй запитання.

Оля Цибульська показала чоловіка
Оля Цибульська показала чоловіка

Не дивно, найчастішим було питання про обранця: “Покажи чоловіка”. Оля Цибульська, маючи відмінне почуття гумору, не довго думала і запостила відео свого собаки. На задньому фоні пролунав голос Нестора: “Тато?”

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.