Пугачова залишила Галкіна, забрала дітей і повернулася в росію без Максима: чутки про розлучення стверджуються

Легенда російської естради Алла Пугачова після кількох місяців перебування за кордоном повернулася до росії без свого молодого чоловіка Максима Галкіна.

На самому початку повномасштабної війни росії проти України знаменита подружня пара Максим Галкін та Алла Пугачова разом із дітьми Лізою та Гаррі виїхали за кордон. Гуморист при цьому не боявся висловлювати свою позицію та підтримав українців, незважаючи на всі ризики. У результаті у Галкіна скасувалися всі раніше заплановані концерти по російських містах, з ним почали розривати рекламні контракти, з’явилися чутки про те, що підмосковний замок пари в селі Грязь вже має нового господаря.

Алла Пугачова особисто з приводу війни не висловлювалася, але дала зрозуміти, що підтримує позицію чоловіка. На закиди з боку російської публіки про те, що Примадонна емігрувала і не збирається повертатися, вона стверджувала, що нікуди переїжджати не збирається і все це лише відпустка, поєднана з лікуванням.

Щаслива родина Галкіна та Пугачової
Алла Пугачова залишила Галкіна, забрала дітей і повернулася до росії без чоловіка

Максим Галкін продовжує по всьому світу давати концерти, на яких збирає кошти в тому числі для допомоги українцям, але надійного плеча у вигляді коханої дружини в нього тепер немає. Виявилося, що Алла Пугачова забрала дітей і повернулася до росії без чоловіка після шестимісячної відсутності і вже встигла прогулятися центром москви. У коментарях журналістам співачка заявила, що приїхала наводити порядки у своїй голові та головах росіян.

Нагадаємо, ще навесні Алла Борисівна розповіла про свої наміри приїхати до росії до осені, бо 1 вересня дітям йти до школи. Ліза та Гаррі Галкіни є учнями елітного навчального закладу – Першої московської гімназії, це приватна школа, яку можуть дозволити собі далеко не всі. У Мережі можна зустріти інформацію, що місяць навчання там коштує 150 тисяч рублів, це близько 90 тисяч гривень або 2,5 тисячі доларів.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!