Наташа Корольова і Лоліта заспівали українську народну пісню (ВІДЕО)

На своїй сторінці у соціальних мережах співачка Лоліта поділилася архівним відео, де вона з Наташею Корольовою і Тетяною Овсієнко співає наживо українську народну пісню.

Співачка українського походження Лоліта Мілявська на своїй сторінці в Instagram поділилася архівним відео, яке було знято ще у 1996 році.

Тоді вона і її колеги — Тетяна Овсієнко і Наташа Корольова тільки починали підкорювати велику сцену. Як і багато артистів, вони намагалися почати кар’єру в Москві, де можливостей для заробітку творчих людей в суворі 90-ті було набагато більше. Але про рідні корені ніхто не забував.

Усі три народилися в Україні: Лоліта в місті Мукачево на Закарпатті, а Наташа Корольова і Тетяна Овсієнко родом із Києва.

На кадрах, якими поділилася Лоліта, майбутні діви естради ще зовсім молоді. Як виявилося, його зняв актор Андрій Гусєв під час концертного туру в підтримку тодішнього президента Росії Бориса Єльцина. У ролику видно, що юні співачки дуже втомлені після виступу.

Як написала сама Лоліта в підписі до посту, той тур вони жартома називали “Голосуй або сядеш на кол”. Артисти провели разом 42 дні в непростих умовах. Ці концерти далися їм досить важко фізично, але щира і добра атмосфера і відносини, які зародилися між усіма учасниками тоді, зберігаються і сьогодні.

На відео видно, як знесилені співачки вирішили розслабитися найкращим способом — заспівати гарну народну пісню. Лоліта, Корольова і Овсієнко виконали українську композицію “Ой у гаю при Дунаю соловей щебече”.

На задньому плані в ролику можна помітити ряд інших виконавців, які були колегами дівчат по концертному туру — Валерія Леонтьєва, Ірину Алегрову, Олександра Буйнова, Філіпа Кіркорова та інших.

Це відео набрало вже майже мільйон переглядів і тисячі захоплених коментарів від шанувальників таланту Мілявської.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.