Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення, але дружину Мірзояна ще можуть “скасувати”: “Обрали мене”

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко поділилася із шанувальниками важливою новиною. Дружина Арсена Мірзояна може взяти участь у Євробаченні.

Тоня Матвієнко має унікальний голос, який неможливо відрізнити від голосу її легендарної мами Ніни Митрофанівни Матвієнко. Ця музична сім’я давно славить Україну в індустрії. Незважаючи на те, що в Антоніни знаменита мама, яка могла б їй допомогти зійти кар’єрними сходами, вона вирішила досягати успіху своїми силами.

2011 року Тоня стала учасницею першого сезону талант-шоу “Голос країни”, проте на етапі сліпих прослуховувань до неї не розгорнувся ніхто з тренерів через народний тембр. Руслана Лижичко зрештою зізналася, що сильно шкодує про своє рішення не обирати Матвієнко, а пізніше Антоніні дали другий шанс взяти участь у прослуховуваннях, тоді Руслана забрала її до своєї команди. Так дочка Ніни Матвієнко посіла друге місце, поступившись Івану Ганзері в останньому голосуванні.

Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном
Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення

Саме “Голос країни” став для Тоні відправною точкою у самостійне плавання, а також вона зустріла на проекті свого майбутнього чоловіка Арсена Мірзояна. Їхні стосунки активно засуджувалися громадськістю, бо Арсен мав сім’ю та дружину, але він вирішив відкрити серце новим почуттям і пішов до Антоніни.

Наразі пара переживає важкі часи, як і всі українці. Вони часто в розлуці – Мірзоян в Україні, Матвієнко влаштувалася як біженка у Британії, але нещодавно приїхала додому побачитися з рідними. У нещодавній візит до України Тоня була удостоєна президентом Зеленським гордого звання Заслуженої артистки, а також стало відомо, що вона може взяти участь у пісенному конкурсі Євробачення:

Обрали мене як потенційного члена журі Націвідбору на Дитяче Євробачення. Якщо бажаєте бачити мене у складі журі – голосування за посиланням

, – зазначила Матвієнко у своєму Інстаграмі.

Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення
Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".