Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру: Андрій Бєдняков відреагував

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який народився та виріс у Маріуполі, відреагував на фото Надії Бабкіної на тлі маріупольського драмтеатру.

Надія Бабкіна з початком повномасштабної війни росії проти України ясно виявила свою позицію і поповнила список путіністів, які не заслуговують на жодну повагу з боку українського народу. Співачка відвідала окупований Маріуполь із метою виступити на пропагандистському концерті для місцевих мешканців. Так званій зірці вистачило совісті виконувати українські народні пісні та навіть фотографуватись разом зі своїм колективом на тлі зруйнованого маріупольського драмтеатру, фото якого облетіло весь світ.

Засмагла артистка у туніці-сорочці, чорних бриджах, шльопанцях та в чорній перуці не посоромилася позувати перед місцем, в якому сконцентрована неймовірна кількість горя українського народу. Бабкіна також лицемірно заявила, що українці, які залишилися жити в Маріуполі, прийняли її нібито із захопленням, від чого у неї стояв ком у горлі.

Надія Бабкіна зі своїм пісенним військом та ботоксом приїхала та сфотографувалася на тлі Маріупольського драм театру

, – написав Андрій Бєдняков.

Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру
Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру

Телеведучий, який народився і виріс у Маріуполі, додав, що це той самий театр, на який російські війська скинули бомбу, поховавши понад триста людей, що ховалися від снарядів.

Для Бабкіної Маріуполь – не перше місто у її окупантському турне. Вона вже побувала в Луганську і планує поїздити іншими містами Донбасу, які тимчасово перебувають під контролем росії.

Надія Бабкіна осоромилася перед аудиторією
Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру

Нагадаємо, путіністами також виявилися такі російські артисти, як Поліна Гагаріна, Микола Басков, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, українки Наташа Корольова та Таїсія Повалій, Юлія Чичеріна, Леонід Якубович, Іван Охлобистін, Стас Михайлов, Володимир Пресняков, Тіна Канделакі, Вікторія Дайнеко, Лариса Доліна, Григорій Лепс, Анна Семенович та багато інших.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.